Ημερίδα Προσομοίωσης της λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου


Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα διοργανώνει Ημερίδα Προσομοίωσης της λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με θέμα τα Σύνορα της ΕΕ και το ζήτημα της μετανάστευσης.
Η Ημερίδα θα λάβει χώρα την Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 στο Ζάππειο, με τη συμμετοχή δύο τάξεων Β’ λυκείου του Ελληνο-γαλλικού Λυκείου ” Eugène Delacroix”.
Κατά την πρωινή συνεδρία, οι μαθητές, οργανωμένοι σε τρεις “επιτροπές”, θα συζητήσουν και θα συντάξουν ψηφίσματα σχετικά με τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις μεταναστευτικές ροές εντός της Ένωσης και την κοινωνική ενσωμάτωση στα Κράτη – Μέλη.
Κατά την απογευματινή συνεδρία, θα χαιρετίσουν την εκδήλωση ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, τα Μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μαριέττα Γιαννάκου, Συλβάνα Ράπτη, Γιώργος Κουμουτσάκος και Γιώργος Παπανικολάου, ο Πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα, κ. Jean-Loup Kuhn-Delforge, ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, κ. Πάνος Καρβούνης και ο Διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου στην Ελλάδα, κ. Olivier Descotes, στους οποίους θα επιδοθούν και τα εγκριθέντα ψηφίσματα.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Ημερίδα Προσομοίωσης της λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format