Εσύ γνωρίζεις την studenthouse.gr;


Κάθε φοιτητής που σέβεται την τσέπη του… θα πρέπει να γνωρίζει την ύπαρξη της πρώτης ελληνικής ηλεκτρονικής υπηρεσίας, εύρεσης φοιτητικής στέγης και φθηνής ενοικίασης, που καταργεί την μεσιτική προμήθεια! Η www.studenthouse.gr , που φτιάχτηκε από φοιτητές για φοιτητές, προβάλλει τα οικονομικότερα ακίνητα προς ενοικίαση σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο ενοικιαστή να έρθει σε απεθείας επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη, χωρίς απολύτως κανένα ενδιάμεσο κόστος μεσιτείας, εντελώς δωρεάν.
Μέσα σε 20 μήνες λειτουργίας, στην Studenthouse.gr έχουν καταχωρηθεί περισσότερες από 7.500 αγγελίες, ενώ πρόσφατα εγκαινιάστηκε κι η νέα υπηρεσία «ψάχνω συγκάτοικο», που βοηθά τους φοιτητές να βρουν συγκάτοικο και να εξοικονομούν επιπλέον χρήματα από την μηνιαίο προϋπολογισμό.
Εκτός όμως από μια πολύ χρήσιμη υπηρεσία, η Studenthouse.gr αποτελεί και ένα εξαιρετικό επιχειρηματικό παράδειγμα, καθώς γεννήθηκε μέσα στην κρίση από ομάδα νέων φοιτητών και σύντομα γνώρισε σημαντική επιτυχία.
Η αρχική ιδέα ανήκει στον Πάνο Βέργο, ο οποίος αφού δημιούργησε ένα πλήρες Business Plan, στελέχωσε την αρχική ομάδα με τους κατάλληλους συνεργάτες και βγήκε στην αγορά προς αναζήτηση επενδυτών, οι οποίοι δεν άργησαν να βρεθούν. Όπως δηλώνει, ένα νέο εγχείρημα απαιτεί πίστη στην ιδέα, επιμονή στους στόχους και συστηματικότητα.
Σήμερα η Studenthouse.gr, έχει δημιουργήσει μία κοινότητα με εξαιρετικά στοχευμένο κοινό, ενώ ακολουθεί ανοδική πορεία, αποδεικνύοντας ότι σε καιρούς κρίσης η επιχειρηματικότητα μπορεί να αποτελέσει την λύση και το διαβατήριο προς την δημιουργία εισοδήματος.
Η Studenthouse.gr αποτελεί παράδειγμα για τους νέους, ότι δεν είναι απαραίτητο κανείς να ανακαλύψει τον τροχό, αλλά εντοπίζοντας μικρά κενά και προβλήματα στην καθημερινότητά του, να βρίσκει λύσεις και να τις μετουσιώνει σε μικρές επιχειρήσεις, οι οποίες με οργάνωση κι όραμα μπορούν να προσθέσουν αξία, όχι μόνο στους ίδιους αλλά και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Εσύ γνωρίζεις την studenthouse.gr;

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format