Συζήτηση: Για ένα νέο ελληνικό πανεπιστήμιο


Ανοιχτή Συζήτηση με θέμα: «Για ένα νέο ελληνικό πανεπιστήμιο» διοργανώνουν το ΕΛΙΑΜΕΠ, το ΙΟΒΕ, η Κantor, η Κίνηση Πολιτών και η Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς, σε συνεργασία με το Megaron Plus. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 19:00 στο Μέγαρο Μουσικής, στην αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος (Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη, Αθήνα).
Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι: ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Yale Στάθης Καλύβας, η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Φιλοσοφίας Πανεπιστημίου Αθηνών Βάσω Κιντή, ο Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών Χαράλαμπος Μουτσόπουλος, ο Καθηγητής Ναυπηγικής Μετσόβειου Πολυτεχνείου και τ. Ειδικός Γραμματέας στο Υπουργείο Παιδείας Βασίλης Παπάζογλου και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης και Καθηγητής Χημείας Ευριπίδης Στεφάνου. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ Λουκάς Τσούκαλης
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ), Β.Σοφίας 49, Αθήνα 10676 – 49, Vas. Sofias, 10676 Athens, Greece, τηλ.: +30 210 7257 110, φαξ +30 210-7257 114, e-mail eliamep@eliamep.gr. Περισσότερα για το έργο του ΕΛΙΑΜΕΠ μπορείτε να δείτε στον ιστότοπο www.eliamep.gr.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Συζήτηση: Για ένα νέο ελληνικό πανεπιστήμιο

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format