Εκδήλωση «Εταιρικές Μορφές στην Ελλάδα»


Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 12:00 – 14:00 στην 1η Ημέρα Καθοδήγησης από Μέντορες (Mentoring Day 1) με τίτλο «Εταιρικές Μορφές στην Ελλάδα» που θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Πατρών, κτήριο Α’, 1ος όροφος.
Η εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια των δράσεων της συμβουλευτικής καθοδήγησης (mentoring) της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΚΕ) του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου σε συνεργασία με τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜOΚΕ) του Πανεπιστημίου Πατρών, υπό την αιγίδα της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) του Πανεπιστημίου Πατρών.
Στόχος της εκδήλωσης είναι να παρουσιάσει στους ενδιαφερόμενους φοιτητές και αποφοίτους των δύο Πανεπιστημίων, τους εταιρικούς τύπους που εφαρμόζονται και ισχύουν σήμερα στην Ελλάδα καθώς και τους γενικούς άξονες και κριτήρια που θα πρέπει να λάβουν υπόψιν τους σχετικά με την επιλογή της μορφής της εταιρίας μέσω της οποίας θα δραστηριοποιηθούν. Θα αναλυθούν ζητήματα σχετικά με τα χαρακτηριστικά και την οικονομική σημασία κάθε εταιρικού τύπου, τον τρόπο σύστασης, την οργάνωση και λειτουργία, την νομική ευελιξία και την ευθύνη που συνεπάγεται η συμμετοχή σε μια εταιρία.
Προσκεκλημένοι ομιλητές της εκδήλωσης είναι o κ. Καλδίρης Θεόδωρος (δικηγόρος) και η κα. Μπουδάκη Φωτεινή (δικηγόρος).
Για να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδήλωση και για περισσότερες πληροφορίες (πατήστε εδώ)


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Εκδήλωση «Εταιρικές Μορφές στην Ελλάδα»

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format