Υποτροφίες από το Καραπιπέρειο πνευματικό ίδρυμα


Στην προκήρυξη δύο υποτροφιών για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 προχωρά το Καραπιπέρειο Πνευματικό Ίδρυμα. Οι υποτροφίες, ύψους 3.000 ευρώ έκαστη, απευθύνονται σε φοιτητές ή φοιτήτριες (όχι νεοεισακτέους) που βρίσκονται στο προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό στάδιο των σπουδών τους, σε οποιοδήποτε ΑΕΙ της χώρας και σε οποιοδήποτε γνωστικό πεδίο.
Οι υποψήφιοι πρέπει να έλκουν την καταγωγή τους από τον νομό Ευρυτανίας, καθώς και η οικογένειά τους να μην έχει επαρκή οικονομικά μέσα.
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι: αίτηση, βεβαίωση της οικείας Σχολής για το εξάμηνο σπουδών που παρακολουθεί και τη γενική βαθμολογία που πέτυχε στο προηγούμενο εξάμηνο σπουδών. Όσον αφορά τους μεταπτυχιακούς φοιτητές, βεβαίωση ότι έγινε δεκτός για μεταπτυχιακές σπουδές και επίσημο αντίγραφο πτυχίου του.
Ακόμη, επικυρωμένο εκκαθαριστικό Φ.Ε. της οικογενείας έτους 2012 ή 2011 ή υπεύθυνη δήλωση Ν.1599/86 επικυρωμένη από τη ΔΟΥ ότι η οικογένειά του δεν υποβάλλει φορολογική δήλωση, υπεύθυνη δήλωση Ν.1599/86 ότι δεν έχει τύχει άλλης υποτροφίας από οποιαδήποτε πηγή για τον ίδιο σκοπό, καθώς και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το οποίο να προκύπτει η καταγωγή του από την Ευρυτανία.
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου 2012 και υποβάλλονται, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στη διεύθυνση του ιδρύματος (Καραπιπέρειο Πνευματικό Ιδρυμα, Πανόρμου 25, 115 22 Αθήνα, με την ένδειξη «Για το Πρόγραμμα υποτροφιών»).
Για τυχόν περαιτέρω διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Χατζηθάνο στο τηλέφωνο 210-7643817.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Υποτροφίες από το Καραπιπέρειο πνευματικό ίδρυμα

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format