Εκδήλωση: Web 2.0 & Κοινή γνώμη: Άποψεις και ηγεσία στα νέα μέσα


Τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 19.00 διοργανώνει στην αίθουσα τηλεδιάσκεψης συζήτηση με θέμα: Web 2.0 & Κοινή γνώμη: Άποψεις και ηγεσία στα νέα μέσα. Σκοπός της συζήτησης είναι να διερευνήσουμε τον ρόλο των διαμορφωτών κοινής γνώμης (opinion leaders) στα blogs και τα νέα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Υπάρχουν ηγέτες στα νέα μέσα και τις επιμέρους κοινότητές τους; Πώς αναδεικνύονται; Ποιος είναι ο ρόλος τους; Έχουν επιρροή; Ένα blogpost, ένα status update ή ένα tweet που προέρχεται από κάποιον ειδικό ή διαμορφωτή κοινής γνώμης μπορεί να κάνει διαφορά; Ποιος μπορεί να είναι ο ρόλος τους σε κινητοποιήσεις, πολιτικές ή εμπορικές καμπάνιες; Είναι μερικές από τις ερωτήσεις που θα αναλύσουν οι ομιλητές και θα συζητήσουν με το κοινό.
Ο Κώστας Ζαφειρόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας θα αναλύσει αποτελέσματα σχετικής έρευνας, ενώ η Αμαλία Αγαθού, Social Media & Community Director του The Next Web και ο Αστέρης Μασούρας, Blogger, φωτορεπόρτερ και συντάκτης του Global Voices θα παρουσιάσουν τις δικές τους απόψεις και εμπειρίες. Συντονίζει ο Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Ηλίας Κουσκουβέλης.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Εκδήλωση: Web 2.0 & Κοινή γνώμη: Άποψεις και ηγεσία στα νέα μέσα

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format