Παιδαγωγικά, Ειδική Αγωγή και Φιλοσοφία από το E-Learning του ΕΚΠΑ


Το e-learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), συνεχίζοντας την πρωτοπορία του στο χώρο της εξ Αποστάσεως (μέσω Διαδικτύου) Εκπαίδευσης, ανακοινώνει τις εξής κατευθύνσεις προγραμμάτων με νέα εκπαιδευτικά αντικείμενα:
– Παιδαγωγικά
– Ειδική Αγωγή
– Φιλοσοφία
Τα προγράμματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για να απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, κοινωνικούς λειτουργούς, γονείς, ψυχολόγους, φιλολόγους καθώς και σε άτομα που επιθυμούν να εξειδικεύσουν τις γνώσεις τους σε θέματα που αφορούν μαθητοκεντρικές και φιλοσοφικές προσεγγίσεις.
Η επιτυχής ολοκλήρωση των προγραμμάτων οδηγεί στη χορήγηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης.
Αίτηση συμμετοχής μπορούν να υποβάλλουν απόφοιτοι ΑΕΙ / ΤΕΙ και απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με σχετική εμπειρία.
Έναρξη Αιτήσεων 20/11/2012 – Έναρξη Μαθημάτων 4/2/2013
Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή της αίτησής σας μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα: http://elearn.elke.uoa.gr όπου παρουσιάζεται αναλυτικά το σύνολο των προσφερόμενων εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των προγραμμάτων στα τηλέφωνα 210.36.89.354 και 210.36.89.381, ή να στείλετε e-mail στη διεύθυνση : elearn-secretariat@elke.uoa.gr .


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Παιδαγωγικά, Ειδική Αγωγή και Φιλοσοφία από το E-Learning του ΕΚΠΑ

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format