Διενέργεια Διαγωνισμού από το Εθνικό Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης


Σε διενέργεια διαγωνισμού για τη δημιουργία ενός τηλεοπτικού & ενός ραδιοφωνικού σποτ προβαίνει το Εθνικό Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι φοιτητές και σπουδαστές που φοιτούν σε δημόσια ή ιδιωτικά ιδρύματα της χώρας. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν το δικαίωμα να καταβάλλουν τις προτάσεις τους μέχρι και την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012. Οι συμμετοχές μπορούν να παραδοθούν αυτοπροσώπως ή να σταλούν ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Φερών 16 Αθήνα Τ.Κ. 10434 υπόψη του κ. Ιωάννη Βαρούτη.
Πρόκειται για διαγωνισμό εθελοντικού χαρακτήρα μέσω του οποίου καλούνται οι συμμετέχοντες να εκφράσουν με ένα δημιουργικό τρόπο την φτώχεια, και να ευαισθητοποιήσουν την κοινωνία προκειμένου να συμμετέχει ενεργά στην εθνική αυτή προσπάθεια. Βασικός στόχος του φορέα είναι η αντιμετώπιση της φτώχειας μέσω της προσφοράς ψυχοκοινωνικής και υλικής βοήθειας σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Οι τρεις βασικοί άξονες πάνω στους οποίους στηρίζεται το εγχείρημα είναι η ζήτηση και η προσφορά βοήθειας καθώς και η εθελοντική εργασία.
Η επιλογή των καλύτερων συμμετοχών θα γίνει από ειδική επιτροπή η οποία θα συσταθεί για το σκοπό αυτό. Οι συμμετοχές θα κριθούν για την ευρηματικότητα, δημιουργικότητα και συνάφεια τους με το αντικείμενο.
Οι συμμετοχές που θα διακριθούν θα προβάλλονται καθ όλη τη διάρκεια του έργου σε τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας.
Αφού αξιολογηθούν οι συμμετοχές, τα 6 καλύτερα τηλεοπτικά σποτ και τα 6 καλύτερα ραδιοφωνικά σποτ θα βραβευθούν με τιμητική πλακέτα συνεισφοράς τους στο όλο εγχείρημα, και θα προβληθούν τόσο οι ίδιοι όσο και οι σχολές από τις οποίες προέρχονται.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις σχετικά με το διαγωνισμό και τις τεχνικές προδιαγραφές των σποτ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.koinoniasos.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 8838540 (κ. Βαρούτης Ιωάννης με εσωτερικό αριθμό:881).


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Διενέργεια Διαγωνισμού από το Εθνικό Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format