Matching Skills Tool: Ένα χρήσιμο εργαλείο αναζήτησης εργασίας ή πρακτικής άσκησης


Το Matching Skills Tool είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο που σκοπό έχει να συνταιριάξει τις δεξιότητες που έχουν οι φοιτητές και οι απόφοιτοι που ζητούν μια θέση εργασίας ή πρακτικής άσκησης με τις δεξιότητες που ζητούν οι επιχειρήσεις.
Οι φοιτητές και οι απόφοιτοι συμπληρώνουν μια φόρμα όπου τους ζητείται να συμπληρώσουν τις δεξιότητες που έχουν είτε αυτές αφορούν τις δεξιότητες που έχουν αποκτήσει κατά την διάρκεια των σπουδών τους, είτε αφορούν γλωσσικές δεξιότητες και δεξιότητες χρήσης Η/Υ είτε οριζόντιες δεξιότητες (επικοινωνιακές δεξιότητες κλπ.)
Οι επιχειρήσεις συμπληρώνουν μια αντίστοιχη φόρμα όπου δηλώνουν τις δεξιότητες που επιθυμούν για τις θέσεις εργασίας ή για τις θέσεις πρακτικής άσκησης που έχουν.
Το σύστημα κάνει αυτόματα matching τα δεδομένα που βάζουν οι φοιτητές και οι απόφοιτοι με αυτά που βάζουν οι επιχειρήσεις και, εάν ταιριάζουν, τότε στέλνει ένα ενημερωτικό e-mail στην επιχείρηση, στον φοιτητή και στο γραφείο διασύνδεσης του πανεπιστημίου.
Το σύστημα αναπτύχθηκε στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος UETPNET (www.uetpnet.eu). Στο πρόγραμμα συμμετέχουν φοιτητές και επιχειρήσεις από 6 ευρωπαϊκές χώρες (Ελλάδα, Κύπρος, Αγγλία, Ρουμανία, Ιταλία, Ισπανία).
Εάν ενδιαφέρεστε για εργασία ή πρακτική άσκηση σε Ελλάδα ή Κύπρο συμπληρώστε τη φόρμα στα Ελληνικά. Εάν ενδιαφέρεστε για εξωτερικό, συμπληρώστε τη φόρμα στα Αγγλικά.
Περισσότερες πληροφορίες


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Matching Skills Tool: Ένα χρήσιμο εργαλείο αναζήτησης εργασίας ή πρακτικής άσκησης

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format