Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά


Φέτος, για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Σύλλογός , «Το Κύτταρο», πραγματοποιεί Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 στον χώρο της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100-Γκάζι).
«Το Κύτταρο» είναι ένας Πανελλήνιος Σύλλογος που ενήλικες με εμπειρία καρκίνου στην παιδική ή εφηβική ηλικία ίδρυσαν στα τέλη του 2007. Αποτελεί «αδελφό» σύλλογο με την «Φλόγα», Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, στους κόλπους της οποίας έκαναν και τα πρώτα τους βήματα τα σημερινά μέλη του Κυττάρου ως «Ομάδα Νέων της Φλόγας». Τα «τότε» παιδιά της Φλόγας είναι τα «τωρινά» μέλη του Κυττάρου. Τακτικά μέλη του Συλλόγου είναι τα ίδια τα άτομα που έχουν νοσήσει στο παρελθόν ως παιδιά ή έφηβοι, ενώ ως αρωγά μέλη μπορούν να εγγραφούν όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν και να συμπράξουν προς εκπλήρωση των στόχων του Κυττάρου. Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας είτε προσφέροντας είδη προς πώληση είτε παρέχοντας εθελοντική εργασία στην προετοιμασία και την οργάνωση της αγοράς.
Οποιαδήποτε προσφορά, όπως χριστουγεννιάτικα είδη και στολίδια, χειροτεχνίες, κοσμήματα, είδη δώρων, κουλουράκια, μαρμελάδες, βιβλία, παιχνίδια και ο,τιδήποτε νομίζετε ότι μπορείτε να διαθέσετε, είναι πολύ σημαντική για το Κύτταρο.
Είδη προς πώληση θα δεχόμαστε μέχρι τις 16 Νοεμβρίου για να είμαστε σε θέση να προετοιμάσουμε και να οργανώσουμε την αγορά μας, προκειμένου να πετύχουμε την καλύτερη αξιοποίηση των προσφορών σας.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format