Βραβεία “ΕΥΓΕ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ”


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίηθηκε η τελετή απονομής βραβείων καινοτομίας & επιχειρηματικότητας «ΕΥΓΕ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ»…
που πραγματοποιήθηκε από τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) και τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, την περασμένη Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου , στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων ΑΠΘ.
Το 1ο Βραβείο δόθηκε στους φοιτητές Γκογκίδη-Μωυσίδη Αθανάσιο και Κονιάρη Ιωάννη, του τμήματος Πληροφορικής, για την εκπόνηση του επιχειρηματικού σχεδίου «Εταιρεία Ασύρματης και Ηλεκτρονικής Διαχείρισης θέσεων Στάθμευσης NETPARK EΠΕ»
Το 2ο Βραβείο απονεμήθηκε στους φοιτητές Ασβεστά Γεώργιο, Πέτροβιτς Μαρία-Λουίζα και Χρυσοστομίδου Καλλιόπη, του τμήματος Οικονομικών Επιστημών, για την εκπόνηση του επιχειρηματικού σχεδίου “Doctor Fish”.
Το 3ο Βραβείο απονεμήθηκε σε δύο ομάδες, στους φοιτητές Πανίδη Αλέξανδρο, Πέγιο Νικόλαο και Σταμάτη Χρήστο ,του τμήματος Χημικών Μηχανικών, για το επιχειρηματικό σχέδιο τους “Shit Happens”, και στους φοιτητές Ανδρεάδη Γεώργιο, Αντωνίου Αντώνιο και Μωυσίδη Δημήτριο του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών, για το σχέδιο τους “Green House Ville”.
Η βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης και οι παρουσιάσεις των βραβευμένων σχεδίων θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΔΑΣΤΑ ΑΠΘ www.dasta.auth.gr
Πηγή: thestival.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Βραβεία “ΕΥΓΕ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ”

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format