Ημερίδα με θέμα «Σπουδές και Υποτροφίες στο Εξωτερικό»,


Το Γραφείο Διασύνδεσης του Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης (το οποίο αποτελεί έργο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση” και υλοποιείται στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2007-2013 με τη συγχρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και των εθνικών πόρων και λειτουργεί υπό την εποπτεία της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας-Δ.Α.ΣΤΑ.), στα πλαίσια της ενημέρωσης των φοιτητών και αποφοίτων του Ιδρύματος για τις δυνατότητες συνέχισης των σπουδών τους και τις ευκαιρίες υποτροφιών στο εξωτερικό, διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα «Σπουδές & Υποτροφίες στο Εξωτερικό», την Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Νέου Δημαρχείου Θεσσαλονίκης και ώρες 15:00 μ.μ. – 20:00 μ.μ.
Στην Ημερίδα θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν για τις δυνατότητες σπουδών και υποτροφιών στις χώρες που εκπροσωπούν Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι από το Ελληνοβρετανικό Συμβούλιο, το Ίδρυμα Fulbright, το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, την DAAD Θεσσαλονίκης και την Πρεσβεία της Ιαπωνίας.
Επίσης, θα παρευρεθεί εκπρόσωπος από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) και θα μιλήσει για ευκαιρίες υποτροφιών στο εξωτερικό και συνεργάτης του Network Educational Group πουθ θα θέσει το θέμα της επαγγελματικής εξέλιξης ως βασικό κίνητρο αξιολόγησης, επιλογής και ολοκλήρωσης ενός Μεταπτυχιακού Προγράμματος.
Τέλος, η Σύμβουλος Σταδιοδρομίας του Γραφείου Διασύνδεσης του Α.Τ.Ε.Ι.-Θ. θα μιλήσει για εργαλεία αναζήτησης μεταπτυχιακών και υποτροφιών και θα πληροφορήσει για τις διαδικασίες υποψηφιότητας.
Email επικοινωνίας: webmaster@teithe.gr
Περισσότερες πληροφορίες


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Ημερίδα με θέμα «Σπουδές και Υποτροφίες στο Εξωτερικό»,

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format