Ενημερωτική Εκδήλωση “Ιατρική Ειδικότητα στη Γερμανία”


Το Γραφείο Διασύνδεσης του Α.Π.Θ., αναγνωρίζοντας τη δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι πτυχιούχοι της Ιατρικής Σχολής στην εκπόνηση ειδικότητας στα νοσοκομεία της Ελλάδας και τη διέξοδο που αναζητούν σε άλλες χώρες της Ε.Ε.,προσφέρει σχετική ενημέρωση προς όλους τους ενδιαφερόμενους τόσο μέσα από τον ιστότοπό του όσο και με συνεργασίες με αρμόδιους φορείς του εξωτερικού, διοργανώνοντας μάλιστα κατά περιόδους σχετικές εκδηλώσεις.
Ειδικότερα, μέσα από την ατομική εξυπηρέτηση διαπιστώνεται το ενδιαφέρον από την πλευρά των φοιτητών και των αποφοίτων για εύρεση θέσεων ειδικότητας στη Γερμανία. Ταυτόχρονα εντοπίζεται πρόβλημα λόγω της ελάχιστης έως μηδενικής γνώσης της Γερμανικής γλώσσας.
Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών και Σταδιοδρομίας του Α.Π.Θ. σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει την Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 και ώρες 16:00 – 19:00 στο αμφιθέατρο ΙΙ του ΚΕΔΕΑ του Α.Π.Θ., με θέμα «Ιατρική Ειδικότητα στη Γερμανία», στην οποία θα παρουσιαστούν αρχικά από το ΓΔ οι διαδικασίες για την ιατρική ειδίκευση στη Γερμανία, ενώ στη συνέχεια, στο ειδικό μέρος της εκδήλωσης, θα ενημερωθεί το κοινό για το πρόγραμμα εκπαίδευσης Ελλήνων ιατρών για ιατρική ειδίκευση στην Κλινική αποκατάστασης Brandenburg Klinik Bernau bei Berlin και στο δίκτυό τους με συνεργαζόμενες κλινικές. Τέλος θα παρουσιαστούν δυνατότητες ειδίκευσης: α) στην κλινική BDH Hessisch-Oldendorf και β) στις Katholische Kliniken im Kreis Kleve Tragergesellschaft mbH.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε φοιτητές/τριες και αποφοίτους της Ιατρικής Σχολής.
Περισσότερες Πληροφορίες


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Ενημερωτική Εκδήλωση “Ιατρική Ειδικότητα στη Γερμανία”

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format