Το Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ΟΠΑ γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας


Το Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ΟΠΑ γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας του και οργανώνει επετειακή εκδήλωση με τίτλο 20 Χρόνια Τμήμα “Μάρκετινγκ και Επικοινωνία” Εκπαίδευση, Έρευνα, Συμμετοχή (26/11/2012)
20 Χρόνια Τμήμα “Μάρκετινγκ και Επικοινωνία”
Εκπαίδευση, Έρευνα, Συμμετοχή
Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012, 18.00-21.15
Αμφιθέατρο Αντωνιάδου (Πατησίων 76), Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Με αφορμή τον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας του, το Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών οργανώνει επετειακή εκδήλωση με τη μορφή Εσπερίδας με τίτλο:
20 Χρόνια Τμήμα “Μάρκετινγκ και Επικοινωνία” – Εκπαίδευση, Έρευνα, Συμμετοχή
Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό και απευθύνεται σε μέλη της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας και επαγγελματίες του Μάρκετινγκ και της Επικοινωνίας, στους φοιτητές και απόφοιτους του Τμήματος και των μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του, καθώς και στα μέλη ΔΕΠ και στους φοιτητές των άλλων Τμημάτων του ΟΠΑ.
Η επέτειος της ίδρυσης του Τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας βρίσκει την Ελλάδα αντιμέτωπη με μία ιστορικών διαστάσεων οικονομική κρίση. Μία εικοσαετία μετά την ίδρυσή του, η σημασία της εκπαιδευτικής υποστήριξης και της ερευνητικής συμβολής που προσφέρει το Τμήμα στην Ελληνική οικονομία είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Οι ραγδαίες αλλαγές που συντελούνται σε επίπεδο οικονομίας και κοινωνίας, καθώς και η ανάγκη για βιώσιμη ανάπτυξη δημιουργούν ένα ιδιαίτερα προκλητικό και δυναμικό πεδίο με ευκαιρίες στις οποίες το μάρκετινγκ και η επικοινωνία μπορούν και πρέπει να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο. Το Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας κατά την εικοσαετή πορεία του έχει να επιδείξει πλούσιο εκπαιδευτικό, επιστημονικό και ερευνητικό έργο με διεθνή αναγνώριση. Από την ίδρυσή του επενδύει στην εκπαίδευση στελεχών που έχουν τη δυνατότητα να προσθέτουν αξία στις επιχειρήσεις και ευρύτερα στην κοινωνία. Σήμερα, η δραστηριότητά του μπορεί να συμβάλλει ουσιαστικά στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων και της Εθνικής οικονομίας.
Η εκδήλωση θα εστιάσει:
στην παρουσίαση από τον Πρόεδρο του Τμήματος Καθηγητή κ. Γ. Ι. Αυλωνίτη, και από μέλη ΔΕΠ, του εκπαιδευτικού και ερευνητικού έργου του Τμήματος, καθώς και των σχέσεων που έχει αναπτύξει με κοινωνικούς, πολιτιστικούς και παραγωγικούς φορείς,
σε συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης (πάνελ) με προσκεκλημένους ομιλητές, εκπροσώπους επαγγελματικών φορέων και απόφοιτους επιχειρηματίες για
τις τάσεις και προοπτικές της επόμενης εικοσαετίας για το Μάρκετινγκ και την Επιχείρηση και
τις επαγγελματικές προοπτικές στον χώρο του Μάρκετινγκ, των Πωλήσεων της Επικοινωνίας και της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Γάτσιος, ενώ έχει προσκληθεί για να απευθύνει χαιρετισμό και ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Θ. Παπαθεοδώρου.
Ζωντανή μετάδοση της Εσπερίδας θα γίνει και μέσω του πανεπιστημιακού δικτύου GUnet στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://mc.gunet.gr/live/aueb-mbc.php


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Το Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ΟΠΑ γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format