Πρόγραμμα Meet The Mentors Week


Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας, οι φορείς Εκκόλαψης Επιχειρήσεων στην Κύπρο διαμόρφωσαν πρόγραμμα Meet The Mentors Week-Εβδομάδα γνωριμίας με τον Μέντορά σου.
Ουσιαστικά αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για τους νέους επιχειρηματίες και τις ομάδες startup, προκειμένου να γνωρίσουν και να συμβουλευτούν έμπειρους Μέντορες των Διογένης Εκκολαπτήριο Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Κύπρου, Εκκολαπτήριο ΕΡΜΗΣ/Αναπτυξιακός Οργανισμός ΤΑΛΩΣ και Εκκολαπτήριο Επιχειρήσεων Helix.
Μάλιστα, για τη Δημιουργία Εταιρειών Υψηλής Τεχνολογίας του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, εντάχθηκαν στα προαναφερθέντα Εκκολαπτήρια 26 επιχειρήσεις, εκ των οποίων οι 19 συνεχίζουν τη λειτουργία τους, με ποσοστό βιωσιμότητας 73%. Αυτές εργοδοτούν υψηλά αμειβόμενο και εξειδικευμένο προσωπικό 64 ατόμων, ενώ σημαντικό γεγονός αποτελεί και η δημιουργία Επιχειρήσεων Ένταξης Γνώσης/Καινοτομίας.
Ιδιαίτερα κρίνεται επίσης πως η Υπηρεσία Τεχνολογίας του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού συμβάλλει στην ενίσχυση της επιχειρηματικής δραστηριότητας, της καινοτομίας και της οικονομικής ανάπτυξης.
Πηγή: apofoitos.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Πρόγραμμα Meet The Mentors Week

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format