Ημερίδα με θέμα: “Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Ανταγωνιστικότητα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων”


opa_1.gif

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012, 09:00-14:30
Η Ημερίδα διοργανώνεται από το Εργαστήριο Επιχειρησιακής Επικοινωνίας (Business Communication Laboratory) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με την υποστήριξη του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, στο πλαίσιο της παρουσίασης και διάχυσης των αποτελεσμάτων του έργου “Regional Policies for Responsible Development: Evaluation of CSR and Economic Performance in the MED Area (Responsible MED)”. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης μέσω του Προγράμματος MED (MED Programme).
Στόχος της Ημερίδας είναι η εξέταση της συμβολής της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην ανταγωνιστικότητα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων καθώς και του ρόλου της πολιτείας, των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και των φορέων που εκπροσωπούν τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις στην προώθηση της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.
Το πρόγραμμα της Ημερίδας περιλαμβάνει:
Ομιλίες από μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, εκπροσώπους του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και άλλων Ελληνικών και διεθνών οργανισμών.
Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα την ανάπτυξη εθνικής στρατηγικής για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων ομιλητών.
Θα ακολουθήσει αποστολή του αναλυτικού προγράμματος της Ημερίδας.
Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι χωρίς χρέωση. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση συμμετοχής, καθώς θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας 150 ατόμων.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Χρήστο Τσανό (xtsanos@aueb.gr, 210-8203674).


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Ημερίδα με θέμα: “Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και Ανταγωνιστικότητα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων”

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format