Εκδήλωση Future Leaders


Στις 3/12/2012 πραγματοποιείται η εκδήλωση που διοργανώνει η Future Leaders, Save the date.
Την ημέρα εκείνη, θα παρουσιάσoυν οι ομάδες των προγραμμάτων Ιουνίου και Νοεμβρίου 2012 που επεξεργάστηκαν επιχειρησιακά πλάνα για τους ΜΚΟ Αρκτούρος , Γιατροί χωρίς Σύνορα, Δίκτυο Μεσόγειος SOS, Παιδικά Χωριά SOS, Δημοτική Επιχείρηση στις Μηλιές Πηλίου.
Επίσης στις 3 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ένα «Career Forum» στο οποίο θα συμμετέχουν εταιρείες μέλη της Future Leaders αλλά και συνεργαζόμενες, με τις οποίες θα μπορείτε να έχετε μία συνάντηση για να δώσετε το βιογραφικό σας.
Οι ώρες διεξαγωγής του Career Forum είναι 15.00-17.00μμ και στην συνέχεια θα ξεκινήσει η εκδήλωση.
Η «Future Leaders» ξεκίνησε το 2009 ως πρωτοβουλία μίας ομάδας εταιριών, για να γίνει στη συνέχεια ένας πρωτοποριακός μη κερδοσκοπικός οργανισμός. Στόχος του είναι να συμβάλλει στην ευμάρεια της κοινωνίας, να προετοιμάσει και συγχρόνως βοηθώντας τη νέα γενιά να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής.Το πρόγραμμα Future Leaders έχει δύο κύκλους, άνοιξη και φθινόπωρο. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα
Όσοι ενδιαφέρονται για συμμετοχή στο Career Forum να μας στείλουν μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook, για να δηλώσει την συμμετοχή του.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Εκδήλωση Future Leaders

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format