1ο Βραβείο σε φοιτητές του ΕΚΠΑ σε Διεθνή φοιτητική συνδιάσκεψη


Το Τμήμα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων ανακοινώνει τη βράβευση (1ο βραβείο) των φοιτητών του ΕΚΠΑ οι οποίοι συμμετείχαν στη διεθνή φοιτητική συνδιάσκεψη του Δικτύου Πανεπιστημίων της UNICA (UNICA Student Conference) με θέμα “THE IDEAL EUROPEAN UNIVERSITY” η οποία έγινε πρόσφατα στο Παν/μιο του Όσλο (10-13/10/2012). Το βραβείο απονεμήθηκε για το βίντεο με το ίδιο θέμα το οποίο παρουσιάστηκε από τους συμμετέχοντες φοιτητές του Ιδρύματός μας: Γαβουνέλη Φαίδρα, Τμήμα Νομικής, Δουδωνή Παναγιώτη, Τμήμα Νομικής, Μπίρπου Ελευθερία, Τμήμα Οδοντιατρικής, Νιάρχο Φιλώτα, Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης, Σταμπέκη Αλέξη, Τμήμα Φυσικής και Ραχιανιώτη Κων/νο, Τμήμα Νομικής.
Οι συμμετέχοντες στη συνδιάσκεψη φοιτητές εκπροσώπησαν 32 από τα 43 Παν/μια-μέλη της UNICA (από την Ελλάδα μόνο μέλος -και ιδρυτικό της UNICA- είναι το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών).
Οι φοιτητές που συμμετείχαν επελέγησαν από την Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Πανεπιστημίου Αθηνών μετά από προκήρυξη στο διαδίκτυο και συνέντευξη. Την ευθύνη της προετοιμασίας και συνοδείας των φοιτητών είχε ο καθηγητής του Τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας και μέλος της Επιτροπής κ. Βίλχελμ Μπέννινγκ ο οποίος επίσης συμμετείχε σε παράλληλες συνεδριάσεις της συνδιάσκεψης.
Περισσότερες πληροφορίες


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

1ο Βραβείο σε φοιτητές του ΕΚΠΑ σε Διεθνή φοιτητική συνδιάσκεψη

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format