Θέση εργασίας


Μια φανταστική ευκαιρία για ένα δραστήριο άτομο events/ production professional να ενταχθεί σε μια πολύ δυναμική ομάδα οργάνωσης εκδηλώσεων για παιδιά, τα οποία ποικίλουν από ενέργειες ψυχαγωγίας κοινού μέχρι ιδιωτικά πάρτι και θεματικά workshops.
Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει εξαιρετική ευχέρεια επικοινωνίας (υψηλό επίπεδο γραπτής και προφορικής) οργανωτικά προσόντα, υπευθυνότητα, δημιουργικότητα, προσοχή στη λεπτομέρεια και πάθος για τη δημιουργική διαδικασία και τη συνεργασία καθώς και ευχέρεια στην άμεση εύρεση λύσεων. Οι σπουδές Παιδαγωγικής, Παιδαγωγικής της Τέχνης, Θεατρικού Παιχνιδιού, Eμψύχωσης ή Γυμναστικής Ακαδημίας θα θεωρηθούν σημαντικό πλεονέκτημα όπως και η εμπειρία από Προσκοπισμό ή Κατασκήνωση.
Εργασιακά θα πρέπει να διαθέτει 2-5 χρόνια εμπειρίας σε events organizing, production assistant ή corporate events management με οργανωτικές και διοικητικές αρμοδιότητες στην εκπόνηση και παρακολούθηση προϋπολογισμού και project management.
Η θέση ξεκινάει ως part –time και απαιτεί ευελιξία στις ώρες και τις μέρες, ανάλογα με τις ανάγκες.
Αν θέλετε να ενταχθείτε και εσείς στην ομάδα μας, στείλτε μας το βιογραφικό σας σημείωμα και μια πρόσφατη φωτογραφία στο info@kidarte.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Θέση εργασίας

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format