Εκδήλωση με θέμα: Market yourself 2012 / Τόνισε τα δυνατά σου χαρακτηριστικά


Στα πλαίσια της προσήλωσής της ένωσης αποφοίτων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο όραμα της και στην ανάγκη της να επικοινωνήσουν ζητήματα που αφορούν τους αποφοίτους της αλλά και γενικότερα όλους τους εργαζόμενους ή μη γενικότερα, σας προσκαλούμε στις 27 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 18:00 στο αμφιθέατρο Αντωνιάδου του Πανεπιστημίου (Πατησίων 76) στην εκδήλωσή μας με θέμα:
Market yourself 2012 / Τόνισε τα δυνατά σου χαρακτηριστικά
Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι:
• η κα Βελιώτου Πέγκυ, Partner της KPMG
• η κα Σπύρου Νατάσα, HR Director της
Fourlis Group
• ο κος Σωτηρόπουλος, Regional director Western Balkans της Chipita
• ο κος Μπουραντάς Δημήτριος, καθηγητής ΟΠΑ κ συγγραφέας
• Συντονιστής της εκδήλωσης καθώς κ ομιλητής θα είναι ο κ. Παπανικολάου Γεώργιος, Δημοσιογράφος, Γενικός Διευθυντής του οικονομικού site Euro2day.gr και της Media2day Εκδοτική ΑΕ
Από την πλευρά της KPMG, που γνωρίζει όσο κανείς άλλος την αγορά εργασίας, θα μας δωθούν τα νέα απαιτούμενα χαρακτηριστικά σήμερα. Η επιχειρηματική προσέγγιση δοσμένη μέσα από την εμπειρία δύο καταξιωμένων στελεχών εταιριών που δραστηριοποιούνται τόσο στη Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό: την Chipita, μία από τις πιο εξωστρεφείς εταιρίες, με αξιοσημείωτη διεθνή δραστηριότητα τόσο στην παραγωγή όσο και στην εμπορία προϊόντων αρτοποιίας – σνακς με βάση το αλεύρι και την Fourlis Group έναν από τους μεγαλύτερους εμπορικούς ομίλους καταναλωτικών αγαθών. Η κα Σπύρου από την Fourlis Group και ο κ. Σωτηρόπουλος από την Chipita, θα μας δώσουν την εικόνα του τι αναζητούν και τι θα αναζητήσουν οι επιχειρήσεις από τα στελέχη τους καθώς και ποιές είναι οι αγορές που θα αναζητήσουν στελέχη τα επόμενα χρόνια. Τη δική του, μοναδική διάσταση θα δώσει ο κος Μπουραντάς, γνώστης τόσο της αγοράς εργασίας αλλά και των αγωνιών και προσδοκιών των αποφοίτων, παλαιοτέρων και νέων.
Η εκδήλωση θα κλείσει με τα Workshops,
1. “Ποιές είναι οι νέες δεξιότητες (competencies) που αναζητούνται από την αγορά εργασίας σήμερα ” Ευγενική χορηγία της εταιρίας KPMG
Από την κα Κουλούρη Ελίνα (Supervising Advisor – KPMG)
Γνωρίστε ποιές είναι οι δεξιότητες που αναζητά η αγορά εργασίας σήμερα ώστε να ενισχύσετε την ανταγωνιστικότητά σας.
2. «Τα μυστικά μιας πειστικής παρουσίασης» Ευγενική προσφορά του κ Φίλιππου Ζάχου, Management Consultant
Μαθαίνουμε τι πρέπει να λάβουμε υπόψη όταν σχεδιάζουμε την παρουσίασή μας, τις Τεχνικές Επικοινωνίας που κάνουν τη διαφορά σε μια παρουσίαση και τον τρόπο διαχείρισης ερωτήσεων.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Εκδήλωση με θέμα: Market yourself 2012 / Τόνισε τα δυνατά σου χαρακτηριστικά

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format