Υποτροφίες από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος


Tο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) μέσω κεφαλαίου επιχορήγησης ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας – Καναδά, με τη στήριξη ενός νέου προγράμματος…
υποτροφιών στο Πανεπιστήμιο της Οττάβας.
Το ΙΣΝ θα προσφέρει σε δύο μεταπτυχιακούς φοιτητές ετησίως την ευκαιρία να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο Πανεπιστήμιο της Οττάβας. Η επιχορήγηση του Ιδρύματος θα καλύπτει τα έξοδα μεταφοράς στον Καναδά, την αγορά βιβλίων και το κόστος διαβίωσης για δύο μεταπτυχιακούς φοιτητές επιπέδου Master από την Ελλάδα που παρακολουθούν σπουδές σε ελληνικό πανεπιστήμιο.
Το Πανεπιστήμιο της Οττάβας προσφέρει επίσης Υποτροφίες Αριστείας (Excellence Scholarships) σε φοιτητές από το εξωτερικό (διεθνείς φοιτητές), οι οποίοι έχουν επίσης κερδίσει μέσω διαδικασίας διαγωνισμού άλλη υποτροφία αξίας τουλάχιστον 10.000 δολαρίων. Στο πλαίσιο αυτό, οι αποδέκτες των Υποτροφιών του ΙΣΝ θα συγκαταλέγονται ανάμεσα στους δικαιούχους των Υποτροφιών Αριστείας Οττάβα, οι οποίες αντιστοιχούν στα δίδακτρα των σπουδών τους.
Το Πανεπιστήμιο της Οττάβας είναι το μεγαλύτερο δίγλωσσο πανεπιστήμιο στον κόσμο, όπου οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σπουδές στα αγγλικά, τα γαλλικά, ή και στις δύο γλώσσες. Με έδρα την πρωτεύουσα του Καναδά, χώρα που είναι μέλος του G8, το πανεπιστήμιο έχει άμεση πρόσβαση στα σημαντικότερα ιδρύματα της χώρας. Πρωτοπόρος στους τομείς της υγείας, της επιστήμης, των κοινωνικών και των ανθρωπιστικών επιστημών, το Πανεπιστήμιο της Οττάβας απολαμβάνει παγκόσμια αναγνώριση και κατατάσσεται ανάμεσα στα 10 καλύτερα ερευνητικά πανεπιστήμια του Καναδά.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Υποτροφίες από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format