Σεμινάριο για την προώθηση τοπικών χαρακτηριστικών προϊόντων


Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων – Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας και το Πανεπιστήμιο Πατρών διοργανώνουν σεμινάριο, με θέμα: «Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών για την προώθηση τοπικών χαρακτηριστικών προϊόντων».
Το σεμινάριο γίνεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «LOC PRO II – Στήριξη & Προώθηση Τοπικών Προϊόντων & ΜΜΕ με τη Χρήση Μεθόδων Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών». Στο πρόγραμμα συμμετέχουν φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας και της Ιταλίας.
Επικεφαλής εταίρος είναι η Επιχείρηση Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα – Ιταλία 2007- 2013».
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Κτηρίου των Τμημάτων Ιστορίας και Αρχειονομίας και Βιβλιοθηκονομίας του Ιονίου Πανεπιστημίου στο χώρο του εργαστηρίου Πληροφορικής του Τμήματος Αρχειονομίας και Βιβλιοθηκονομίας (2ος όροφος) (Ιωάννου Θεοτόκη 72, Τ.Κ. 49100, Κέρκυρα) τις ημέρες:
Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012 17:00μμ – 21:00μμ
Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012 17:00πμ – 21:00μμ
Το σεμινάριο αποσκοπεί στην κατάρτιση των συμμετεχόντων στη χρήση των Τ.Π.Ε. για την υποστήριξη των επαγγελματιών – παραγωγών τοπικών χαρακτηριστικών προϊόντων σε δραστηριότητες προώθησης τοπικών προϊόντων.
Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.
Οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου, μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Σεμινάριο για την προώθηση τοπικών χαρακτηριστικών προϊόντων

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format