TEDxAthens 2012


Στην αρχή υπάρχει πάντα η ιδέα (Mind the Idea). Αυτή σου δίνει δύναμη, πίστη και φόρα να ξεκινήσεις από το μηδέν (Starting from Scratch) για να καινοτομήσεις και να δημιουργήσεις ανατροπές (The Art of Disruption).
Η αξία της ιδέας όμως αρχίζει να αποδυναμώνεται όταν κάποια στιγμή δεν συνοδεύεται από πράξεις.
Το TEDxAthens επιστρέφει στις 23 & 24 Νοεμβρίου για να παρουσιάσει αυτούς που κατάφεραν να κάνουν τις ιδέες τους πράξεις. «The Ones Who Do».
Είναι αυτονόητο πλέον, πως έχουμε φτάσει σε ένα κομβικό σημείο (στις ζωές μας, στη χώρα μας, στον κόσμο…) όπου είναι επιτακτική η ανάγκη να αφήσουμε τη θεωρία, να αναλάβουμε δράση, να προχωρήσουμε πέρα από κάθε δυσκολία και… να «μιλήσουμε» τελικά με πράξεις!
Οι φετινοί ξεχωριστοί ομιλητές μας είναι άνθρωποι από διάφορους χώρους οι οποίοι ενάντια σε προκαταλήψεις και δυσκολίες, κατάφεραν να επαναπροσδιορίσουν τα όρια του κόσμου γύρω τους. Θα μοιραστούν μαζί μας τις εμπειρίες τους, τις καλές και τις κακές στιγμές και θα μας δείξουν το δρόμο για τη δημιουργική αλλαγή που όλοι αναζητάμε.
Ήρθε η στιγμή να αντιληφθούμε πως οι πράξεις μας, μικρές ή μεγάλες είναι αυτές που αφήνουν το αποτύπωμά μας και που προσδιορίζουν το ρόλο μας μέσα στο σύνολο.
** Φέτος για πρώτη φορά, το TEDxAthens επεκτείνει την εμπειρία για το κοινό με την προσθήκη μίας ακόμη μέρας στο πρόγραμμά του**
–>Την Παρασκευή 23/11 το TEDxAthens σας καλωσορίζει από τις 19:00, με ένα special session και ένα opening party στον πολυχώρο The HUB Events. (Ο αριθμός των εισιτηρίων για την εκδήλωση της Παρασκευής είναι περιορισμένος)
–>Το Σάββατο 24/11, το TEDxAthens δίνει ραντεβού στον Ελληνικό Κόσμο, για το καθιερωμένο πια ολοήμερο event, το αναλυτικό πρόγραμμα του οποίου θα ανακοινωθεί σύντομα.
Μεταξύ των ομιλητών και performers (θα προστεθούν κι άλλοι σύντομα): Sam Conniff, Cayetano, Diane Kochilas, Paul Papadimitriou, Pavlos Tsiantos, David Shing, Craig Walzer, Ashley Fiolek, Viktor Koen, Yannis Theocharis, Mary Katrantzou, Maria Karchilaki, Yorgos Kleivokiotis, Costas Voyatzis, Steve Vranakis, Eirini Skylakaki
Αν θες να είσαι κι εσύ μέρος αυτής της εμπειρίας μπες στο site του TEDxAthens και δήλωσε συμμετοχή!


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format