Προκηρύξεις βραβείων του ΜΕ.Κ.Δ.Ε του ΕΜΠ


Το Ίδρυμα Ανάπτυξης του Μετσόβιου Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας (ΜΕ.Κ.Δ.Ε.) του Ε.Μ.Π. για την Προστασία και Ανάπτυξη του Ορεινού Περιβάλλοντος και των Τοπικών Ευρωπαϊκών Πολιτισμών προκηρύσσει:
Βραβείο για την καλύτερη ερευνητική εργασία στα πεδία της πολυδιάστατης κρίσης και της ανάγκης, σε πλανητικό, υπερεθνικό, εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο, για πολιτικές Ολοκληρωμένης (οικονομικής, κοινωνικής, πολιτικής, πολιτισμικής, κατάλληλης τεχνικής/τεχνολογικής) Ανάπτυξης, η οποία να τελείται σε διαλεκτική αρμονία και με σεβασμό στον Άνθρωπο, όπως αυτός και οι συλλογικότητές του εντάσσονται στο φυσικό και πολιτισμικό τους περιβάλλον, ως αναπόσπαστα μέρη του και όχι ως κυρίαρχοι, ιδιοκτήτες, «επενδυτές» και εκμεταλλευτές του· με ειδική έμφαση και στις ορεινές περιοχές. (χρηματική ενίσχυση 2000 €), προθεσμία υποβολής μέχρι 31/12/2013.
Επίσης αποφάσισε την:
Παράταση προθεσμίας υποβολής εργασιών για το βραβείο καλύτερης ερευνητικής εργασίας στο πεδίο «Φύση και Πολιτισμός στις Ορεινές Περιοχές στην Ελλάδα και την Ευρώπη. (Διαλεκτικές Σχέσεις και Αλληλεπιδράσεις, Διεπιστημονικές Ολιστικές Προσεγγίσεις, Μελέτες Περίπτωσης)» (χρηματική ενίσχυση 3000 €), προθεσμία υποβολής μέχρι 30/8/2013.
Παράταση προθεσμίας υποβολής εργασιών για το βραβείο καλύτερης διπλωματικής εργασίας στο πεδίο «Προστασία και Ανάπτυξη του Ορεινού Περιβάλλοντος και των Τοπικών Ευρωπαϊκών Πολιτισμών» (χρηματική ενίσχυση 1000 €), προθεσμία υποβολής μέχρι 30/8/2013.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Προκηρύξεις βραβείων του ΜΕ.Κ.Δ.Ε του ΕΜΠ

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format