Παγκόσμια ημέρα για το Σακχαρώδη Διαβήτη


Η HelMSIC στηρίζει και συμμετέχει ενεργά στην Παγκόσμια Ημέρα για το Σακχαρώδη Διαβήτη.Κάθε χρόνο, στις 14 Νοεμβρίου σε όλον τον κόσμο διοργανώνονται εκδηλώσεις που σκοπό έχουν την ευαισθητοποίηση του κοινού για την έγκαιρη αναγνώριση της ύπαρξης του Σακχαρώδη Διαβήτη (ΣΔ) και των επιπλοκών του, καθώς και για τον καλύτερο έλεγχό του.
Σας προσκαλούμε όλους να συμμετάσχετε στην ενημέρωση για το Σακχαρώδη Διαβήτη / street action που διοργανώνει η HelMSIC σε συνεργασία με την Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία(ΕΔΕ) υπό την αιγίδα της Ιατρικής Σχολής Αθηνών.
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους στο street action πανέτοιμους να ενημερώσουμε τους περαστικούς και να τους…σακχαρομετρήσουμε!!
ΠΟΥ??? Στο Κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Κλαυθμώνος
ΠΟΤΕ?? την Τετάρτη 14/11/12 και ώρα 15:00-20:00
Θα προηγηθεί εκπαιδευτικό σεμινάριo τη Δευτέρα 12/11/12 ,από τις 15:00 έως τις 17:00 στην Ιατρική Σχολή από την Ενδοκρνολόγο κ.Κανακά και την Κλινική Διαιτολόγο-Διατροφολόγο κ,Καριπίδου.Το σεμινάριο θα περιλαμβάνει και επίδειξη της χρήσης του μετρητή γλυκόζης αίματος καθώς και των στυλών ινσουλίνης. Απλά συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 8/11/12!
Σας θέλουμε όλους εκει !!!:D:D
Περισσότερες πληροφορίες


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Παγκόσμια ημέρα για το Σακχαρώδη Διαβήτη

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format