Κλήρωση δωρεάν Προγράμματος E-Learning ΚΕΚ ΕΚΠΑ‏


header_e_learning_30.gif

Το E-Learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) δίνει από την αρχή της λειτουργίας του ιδιαίτερη σημασία στο κοινωνικό έργο που παράγει. Στα πλαίσια αυτά, για τον νέο κύκλο σπουδών διαθέτει δύο δωρεάν προγράμματα βάσει κλήρωσης, σε όσους έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τα προγράμματα καταχωρώντας το email τους στη σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Οι υποψήφιοι που θα κληρωθούν για να παρακολουθήσουν κάποιο από τα Προγράμματα του κύκλου σπουδών 30Α θα λάβουν επιστολή εντός 2 ημερών από τη Γραμματεία του Προγράμματος προκειμένου να δηλώσουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους και το Πρόγραμμα της επιλογής τους. Η έναρξη μαθημάτων για τον τρέχοντα κύκλο σπουδών έχει οριστεί για τις 29/10/2012 και μπορείτε να δείτε το σύνολο των προσφερόμενων προγραμμάτων στην ιστοσελίδα http://elearn.elke.uoa.gr/elearn/news.html
Αναφορικά με τη διαδικασία της κλήρωσης, θα πρέπει να αναφερθεί ότι η κλήρωση θα γίνει ζωντανά (live) την Δευτέρα 29/10/2012 στις 16.30 μ.μ. Η ιστοσελίδα στην οποία θα γίνει η κλήρωση είναι η http://elearn.elke.uoa.gr/klirosi/20121029. Στην κλήρωση συμμετέχετε με έναν αύξοντα αριθμό τoν οποίο μπορείτε να δείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο http://elearn.elke.uoa.gr/klirosi//lotcode , εισάγοντας την email διεύθυνση στην οποία πήρατε αυτό το email.
Στην περίπτωση που κάποιος υποψήφιος που κληρωθεί να συμμετάσχει δεν πληρεί τις προϋποθέσεις συμμετοχής του στο Πρόγραμμα, βάσει των σχετικών δικαιολογητικών που θα κληθεί να προσκομίσει ή δεν τα προσκομίσει εντός της καθορισμένης από τη Γραμματεία ημερομηνίας, αντικαθίσταται αυτόματα από άλλο υποψήφιο, σύμφωνα με τη σειρά επιλαχόντων που θα προκύψει επίσης από την κλήρωση.
Σημειώνουμε ότι στην ιστοσελίδα δεν θα αναρτηθούν προσωπικά στοιχεία παρά μόνο οι κωδικοί που αντιστοιχούν στους 2 επιτυχόντες και στους 10 πρώτους επιλαχόντες. Η γνωστοποίηση του ονόματος του επιτυχόντα θα πραγματοποιηθεί μόνο κατόπιν συγκατάθεσής του.
Ο κώδικας ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί είναι κώδικας γεννήτριας τυχαίων αριθμών, τον οποίο χρησιμοποιεί η εφαρμογή προκειμένου να παράγει τους τελικούς αριθμούς ώστε να διασφαλίζεται η διαφάνεια της διαδικασίας. Ο συγκεκριμένος κώδικας είναι στην διάθεση οποιουδήποτε θελήσει να τον δει.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Κλήρωση δωρεάν Προγράμματος E-Learning ΚΕΚ ΕΚΠΑ‏

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format