Young Talents of Tomorrow


Η AIESEC του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει ημερίδα με τίτλο “Young Talents of Tomorrow” η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Οκτώβρη 2012 και ώρα 12.00-15.00 στο αμφιθέατρο Αντωνιάδου. Σκοπός της ημερίδας είναι πώς οι νέοι του σήμερα μπορούν να αξιοποιήσουν και να αναπτύξουν τα ταλέντα τους μέσα από τον εθελοντισμό και πως αυτό θα τους βοηθήσει στα πρώτα τους βήματα στο επιχειρηματικό κόσμο του αύριο.
Στα πλαίσια της ημερίδας θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από στελέχη επιχειρήσεων και φορέων του πανεπιστημίου και έπειτα θα ακολουθήσει ένα πολυπολιτισμικό event, το “Global Village- Παγκόσμιο Χωριό” με μουσική, χρώματα και εικόνες από ολόκληρο τον κόσμο!
Η εκδήλωση αποτελεί ένα ανοικτό κάλεσμα προς φοιτητές για να γνωρίσουν την AIESEC και να ακούσουν εμπειρίες συμφοιτητών τους που συμμετείχαν στο Διεθνές Πρόγραμμα Κοινωνικής Ανάπτυξης.
Παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτηση παρακολούθησης εδώ https://docs.google.com/a/aiesec.net/spreadsheet/viewform?formkey=dHVWV1pNcGhjb3pmRDJGMktpd2wwV0E6MQ#gid=0


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Young Talents of Tomorrow

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format