Διαγωνισμός και θεσμός WroHellas


Ο Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστήμης W.R.O™ Hellas είναι μία αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με κύριο σκοπό την ανάπτυξή εφαρμογών των φυσικών επιστημών και των νέων τεχνολογιών και ιδιαίτερα μεθόδων και εφαρμογών αυτοματισμών και ρομποτικής στην εκπαίδευση και στην κοινωνία ευρύτερα. Στο πλαίσιο του σκοπού του με δεδομένο ότι επιδιώκουν την ανοιχτή και απρόσκοπτη ανταλλαγή απόψεων και συνεργασιών με κάθε ενδιαφερόμενο , δίνουν βάρος στη προώθηση και ενθάρρυνση όλων των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά και ιδιωτών /φορέων/ οργανισμών στην ενασχόληση τους με τομείς των νέων τεχνολογιών και της ρομποτικής.
Έχοντας ως φιλοδοξία του να καταστήσει καταρχήν ενήμερους αλλά κυρίως ενεργούς όλους τους πολίτες της ελληνικής κοινωνίας σε θέματα τεχνολογίας και ρομποτικής, ο WRO™ Hellas λειτουργεί με όραμα την τεχνολογική καινοτομία και γι αυτό δίνει έμφαση στην εκπαίδευση των νέων. Αυτό άλλωστε είναι εμφανές και από τη σύνθεση του ,που περιλαμβάνει τους πλέον αναγνωρισμένους επιστήμονες- ακαδημαϊκούς δασκάλους σε παιδαγωγικά και τεχνολογικά θέματα, όπως οι κκ Ροβέρτος Κινγκ (ομότιμος καθηγητής Παν. Πατρών), Αντώνιος Τζες (πρόεδρος τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών &.Μηχανικών Η/Υ Παν Πατρών ), Δημήτρης Αλιμήσης (καθηγητής ΑΣΠΑΙΤΕ ) κλπ .
Κάθε χρόνο οργανώνει τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής με συνδιοργανωτές την ΠΕΚΑΠ, την ΙΕΕΕ και την Διερευνητική Μάθηση
Σημειώστε ότι o οργανισμός WRO™ (World Robot Olympiad) είναι ένα παγκόσμιο Trademark, με κορυφαία δράση του- εκτός όλων των άλλων- την διοργάνωση της παγκόσμιας ολυμπιάδας εκπαιδευτικής ρομποτικής (www.wroboto.org).
Η ιστοσελίδα του διαγωνισμού


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Διαγωνισμός και θεσμός WroHellas

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format