Υποτροφίες κληροδοτήματος “ΚΩΝ/ΝΟΥ ΒΕΛΛΙΟΥ”


Προκήρυξη δύο διαγωνισμών ανάδειξης τεσσάρων (4) υποτρόφων, για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό, από τα έσοδα του κληροδοτήματος «ΚΩΝ/ΝΟΥ ΒΕΛΛΙΟΥ», που υπάγεται στην άμεση διαχείριση του Υπουργείου Οικονομικών.
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στη διαδικασία επιλογής μπορούν (από την 27η Ιουλίου2012) το αργότερο μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου 2012, ημέρα Τρίτη, να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους με τα δικαιολογητικά στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Διεύθυνση Διοικητικού, Τμήμα Διαχείρισης και Μισθοδοσίας, στα εξής γραφεία:
– Γραφείο Κληροδοτημάτων (Γραφείο 2045, 2ος όροφος) κατά τις ώρες υποδοχής του κοινού 12.00-14.00
– Γραφείο Πρωτοκόλλου (αρ. γραφ. 0044, στο ισόγειο) κατά τις ώρες υποδοχής του κοινού 9.00 -14.00.
Οι υποψήφιοι πρέπει να παρουσιάζουν οικονομική αδυναμία. Από τις ανωτέρω θέσεις η μία (1) θέση που είναι για καταγόμενους από τη Βλάστη Ν. Κοζάνης και η μία(1) για καταγόμενους από τη Νέα Πέλλα Αταλάντης Φθιώτιδας δίνονται με τον 1ο διαγωνισμό. Οι υπόλοιπες δύο (2 ) θέσεις συμπληρώνονται με το 2ο διαγωνισμό που γίνεται μεταξύ των καταγόμενων από τη Μακεδονία, στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν και οι καταγόμενοι από τη Βλάστη Ν. Κοζάνης και τη Νέα Πέλλα Αταλάντης Φθιώτιδας.
Για περισσότερα πατήστε εδώ.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Υποτροφίες κληροδοτήματος “ΚΩΝ/ΝΟΥ ΒΕΛΛΙΟΥ”

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format