Meet Your Future


“Meet Your Future”- Θερινό σχολείο Επαγγελματικού Προσανατολισμού για μαθητές λυκείου, πρωτοετείς φοιτητές και τους κηδεμόνες τους!
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά το ΑΙΤ διοργανώνει με την Orientum στις 22 – 24 Ιουνίου, το θερινό σχολείο Meet your Future, ένα πρωτοποριακό 3ήμερο σχολείο Επαγγελματικού Προσανατολισμού για μαθητές λυκείου, πρωτοετείς φοιτητές και τους κηδεμόνες τους.
Στόχος του προγράμματος είναι να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες μια ακριβή αντίληψη για τις κλίσεις τους, τις ικανότητές τους, τις ανάγκες της αγοράς και τα επαγγέλματα του μέλλοντος που θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους όταν επιλέγουν σπουδές και επαγγελματική σταδιοδρομία.
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι μαθητές έρχονται σε άμεση επαφή με διεθνώς διακεκριμένους καθηγητές του ΑΙΤ και με ανθρώπους που έχουν πετύχει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στη ζωή τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό και μπορούν να αποτελέσουν πρότυπα.
Mεταξύ των ομιλητών που έχουν ανακοινωθεί μέχρι σήμερα είναι οι: Απόστολος Παπαδόπουλος (18 χρονών και δημιουργός του 4sqwifi), Δημήτρης Καλαβρός-Γουσίου (Curator, TEDxAthens), Ονίκ Παλαντζιάν (Γενικός Διευθυντής της βιομηχανίας αλουμινίου Europa), Konstantina Zoehrer (Loft2work), Γιώργος Κλειβοκιώτης (συν-ιδρυτής του «UP Greek Tourism»), Γιώργος Τζιραλής (συνιδρυτής του Openfund), Θεόφιλος Βασιλειάδης (συνιδρυτής του kariera.gr).
Το πρόγραμμα του Meet Your Future αναπτύσσεται πάνω στους άξονες:
• Επαγγελματικός Προσανατολισμός & Συμβουλευτική: εξατομικευμένος προσανατολισμός με εξειδικευμένα τεστ για επιλογές στη βάση των πραγματικών ενδιαφερόντων, ικανοτήτων και αξιών του κάθε μαθητή/τριας
• Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα: η εξοικείωση γύρω από τις δύο αυτές έννοιες αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας στην Ελλάδα του σήμερα και του αύριο
• Νέες Τεχνολογίες & Σύγχρονη Οικονομία: οι τεχνολογίες της πληροφορικής και των επικοινωνιών αποτελούν βασικό εργαλείο σε όλα ανεξαιρέτως τα επαγγέλματα
Υποστηρικτές του Meet Your Future είναι η PepsiCo και το Σωματείο «Επιχειρηματικότητα Νέων»/ Junior Achievement Greece, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι το PC Magazine, το nooz.gr, το PlayStation official Magazine, το techpress.gr, το ONLINE Magazine, το neolaia.gr, το www.look4studies.com, allaboutandroid.gr και το mystudentpass.gr.
Αναλυτικές πληροφορίες για το θερινό σχολείο Meet Your Future θα βρείτε στο www.ait.gr/myf
Σχετικά με το ΑΙΤ
To AIT είναι μη-κερδοσκοπικό, ανεξάρτητο ινστιτούτο τεχνολογίας που συνδυάζει κορυφαίο εκπαιδευτικό προσωπικό και συνεργασίες με πολυεθνικές εταιρείες, διεθνή ερευνητικά κέντρα και κορυφαία πανεπιστήμια ώστε να προσφέρει διεθνούς επιπέδου εκπαίδευση και προηγμένη έρευνα σε καινοτόμες τεχνολογίες. Χρησιμοποιεί υπερσύγχρονα εργαστήρια, συνεργασίες με διεθνούς φήμης πανεπιστήμια και ένα μεγάλο εύρος ακαδημαϊκών προγραμμάτων και υποτροφιών παρέχοντας στοχευμένη εκπαίδευση σε επαγγελματίες και στελέχη, και σύγχρονη παιδεία και επαγγελματική αποκατάσταση σε μια πολυεθνική και ποικιλόμορφη φοιτητική κοινότητα.
Το AIT κατατάσσεται από την Microsoft στο ανώτερο 13% των Ακαδημαϊκών και Ερευνητικών Οργανισμών παγκοσμίως. www.ait.gr
Σχετικά με την Orientum
Η ORIENTUM -Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας»δημιουργήθηκε το 2004 από τους Σπύρο Μιχαλούλη και Νίκο Παυλάκο.
Η Orientum βοηθάει κάθε χρόνο πάνω από 2.000 μαθητές και φοιτητές να επιλέξουν σωστά τις σπουδές τους και το επάγγελμά τους, στηρίζοντας τη δουλειά της στην προσωπική ενασχόληση με τον κάθε νέο, στην χρήση έγκυρων επιστημονικών ψυχομετρικών εργαλείων και στη σωστή πληροφόρηση.
Πληροφορίες συμμετοχής: Λένια Αναστασοπούλου, myf@ait.gr , 210 – 6778777


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Meet Your Future

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format