Jobfair 2012


Οι φοιτητές παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και προσκαλούν φοιτητές και απόφοιτους τεχνολογικών και οικονομικών σχολών στην ημερίδα καριέρας Jobfair την Τετάρτη 30 Μαΐου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.
Το «JobFair», η ημέρα καριέρας που φέρνει πιο κοντά τους νέους στην αγορά εργασίας, διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τους φοιτητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι *** με ελεύθερη είσοδο για όλους!
Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη διεξαγωγή της εκδήλωσης, με 1300 συμμετέχοντες και 35 εταιρείες, οι φετινές προσδοκίες είναι ακόμα μεγαλύτερες! 20
Στις 30 Μαΐου πάνω από 30 εταιρείες του τεχνολογικού χώρου θα περιμένουν τους νέους από τις 10 π.μ έως τις 6 μ.μ σε μια προσπάθεια ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και της προώθησης νέων ιδεών.
Η εκδήλωση, που αποτελεί μία καθαρά φοιτητική, μή κερδοσκοπική πρωτοβουλία, δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές να εξελίξουν τις επικοινωνιακές τους ικανότητες και παράλληλα να θέσουν πιο καθορισμένους επαγγελματικούς στόχους. Από την άλλη δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να έρθουν σε επαφή με νέα άτομα που έχουν ιδέες και διάθεση για επαγγελματική ανέλιξη.
Στα πλαίσια του Jobfair, λίγες μέρες πριν την εκδήλωση, θα πραγματοποιηθούν trainings για συγγραφή βιογραφικού και συμβουλές για επιτυχημένες συνεντεύξεις, ώστε οι συμμετέχοντες να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για την ημέρα της εκδήλωσης.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχών, βρείτε μας στο site www.job-fair.gr ή στη σελίδα μας στο facebook!


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format