2ο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Η Κρίση ως Ευκαιρία για Αφύπνιση – ΕΚΕ: Πολυτέλεια η Αναγκαιότητα;»


Η Capital Link συνεχίζοντας την παράδοση 16 ετών με την επιτυχή διεξαγωγή μιας σειράς επιχειρηματικών και επενδυτικών Συνεδρίων σε Αθήνα, Λονδίνο και Νέα Υόρκη, διοργανώνει το 2ο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012, στο ξενοδοχείο Hilton της Αθήνας.
Το θέμα του 2ου Ετήσιου Συνεδρίου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης είναι: «Η Κρίση ως Ευκαιρία για Αφύπνιση – ΕΚΕ : Πολυτέλεια η Αναγκαιότητα;». Διανύουμε μια εποχή παγκόσμιου οικονομικού κλονισμού με ιδιαίτερα δυσμενείς συνέπειες για τη χώρα μας που οδηγεί πολλές εταιρίες να παγώσουν τα προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Το Συνέδριο έρχεται ακριβώς σ’ αυτή τη κρίσιμη εποχή για τη χώρα και τις επιχειρήσεις για να αποδείξει ότι η κρίση είναι ευκαιρία αφύπνισης. Ο ρόλος της ΕΚΕ πρέπει τώρα περισσότερο από ποτέ να αναβαθμιστεί και να γίνει πιο καθοριστικός και αποτελεσματικός προσφέροντας ουσιαστική βοήθεια στη κοινωνία που πλήττεται.
Στο Συνέδριο θα συζητηθούν τρέχοντα φλέγοντα ζητήματα όπως η περιβαλλοντική προστασία με έμφαση τις τοπικές κοινωνίες όπου δραστηριοποιούνται οι εταιρίες, η βιώσιμη αρχιτεκτονική, η διαχείριση και προστασία των υδάτινων πόρων, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η εταιρική υπευθυνότητα, οι δράσεις των εταιριών προς τη Κοινωνία κ.α. Θα υπάρχουν ξεχωριστές ενότητες όπου θα παρουσιαστούν ο ρόλος των social media στην επικοινωνία της στρατηγικής ΕΚΕ καθώς και πολύτιμες συμβουλές για τη συγγραφή απολογισμού.
Στα πλαίσια του Συνεδρίου και με στόχο τη δικτύωση και επαφή των στελεχών των εταιριών με δράση ΕΚΕ και των στελεχών των φορέων της Κοινωνίας, υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου μεγάλος αριθμός φορέων (70 φορείς από όλη την Ελλάδα) εκπροσωπούνται με τα στελέχη τους, το επικοινωνιακό υλικό τους, ο καθένας σε δικό του τραπέζι και χώρο. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται άμεση και αντικειμενική αλληλεπίδραση όλων των ενδιαφερομένων μερών ΕΚΕ.
ΟΜΙΛΗΤΕΣ
Κεντρικός ομιλητής στο Συνέδριο είναι: ο κ. Robin Edme, Senior Advisor Responsible Finance, Office of the Commissioner – General for Sustainable Development – French Ministry of Ecology, Sustainable Development, Transport and Housing.
Επισυνάπτεται το λεπτομερές πρόγραμμα του Συνεδρίου.
Μπορείτε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά στο σύνδεσμο, εδώ. Δεν υπάρχει χρέωση για την παρακολούθηση των πρωινών ή / και των απογευματινών συνεδριών.
ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ
ΔΕΣΦΑ Α.Ε, Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε , Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
ΧΟΡΗΓΟΙ
Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε., Αλέξανδρος Κ. Σαμαράς & Συνεργάτες Αρχιτέκτονες, Μηχανικοί, Σύμβουλοι έργων Α.Ε., Βιολογικά Κυριακίδης, Coca-Cola Τρία Έψιλον ,ΔΕΠΑ Α.Ε., Δηµόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισµού Α.Ε., Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, ΕΥΔΑΠ – Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης της Πρωτεύουσας, MAMIDOIL JETOIL A.E., OTE A.E. – COSMOTE A.E., S & B Bιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε.
ΧΟΡΗΓΟΣ ΛΕΥΚΩΜΑΤΟΣ
Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε
ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ
Hilton Αθηνών
ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
Petas.gr
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
ATEbank, Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, Με αγάπη
ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
City Press – Free Sunday, Financial Mirror, International Herald Tribune (IHT)-Kathimerini English Edition
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
e-na.com, energia.gr, epixeiro.gr, sofokleousin.gr
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
SBC Business Channel
ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ
Όλο το υλικό του Συνεδρίου είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Capital Link, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.csringreece.gr/forum
Πηγή: epixeiro.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

2ο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Η Κρίση ως Ευκαιρία για Αφύπνιση – ΕΚΕ: Πολυτέλεια η Αναγκαιότητα;»

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format