Το ΕΜΠ δεν μπορεί να πάρει Φορολογική Ενημερότητα!!!-Η ΔΟΥ Ζωγράφου “μπλόκαρε” 1.456.800,00 €


ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
“Τραβάνε τα μαλλιά τους” οι Πρυτανικές Αρχές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου , καθώς μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα διαπίστωσαν ότι δεν μπορούν να απορροφήσουν ούτε ένα ευρώ για τις οικονομικές υποχρεώσεις από τον τακτικό προυπολογισμό επειδή η εφορία δεν χορηγεί στο ΕΜΠ Φορολογική Ενημερότητα (Υπάρχει διένεξη με τη Δήμο Ζωγράφου).
Από Μεγάλη Τετάρτη , μόλις διαπιστώθηκε τι συμβαίνει ο Πρύτανης Σ. Σιμόπουλος ξεκίνησε αγώνα δρόμου για να αρθεί το πρόβλημα με τη Φορολογική Ενημερότητα.
Ο κ. Σιμόπουλος απέστειλε επιστολή στον υπουργό Γ. Μπαμπινιώτη με την οποία ζητά την προσωπική παρέμβαση για την άρση του αδιεξόδου.
Επίσης ο Πρύτανης του ΕΜΠ απέστειλε επιστολή στη ΔΟΥ Ζωγράφου ζητά εξηγήσεις γιατί δεν δινει στο ΕΜΠ Φορολογική Ενημερότητα.
Σχετικά με το ζήτημα της δέσμευσης της φορολογικής ενημερότητας του Ιδρύματος και κατά συνέπεια των τριων πρώτων δωδεκατημορίων του τακτικού προϋπολογισμού ύψους 1.456.800,00 € από το “ήμο Ζωγράφου, μετά από διαμεσολαβητικές ενέργειες του ΥΠ”ΒΜΘ, υπήρξε επικοινωνία
του Πρύτανη του Ε.Μ.Π. και του κ. Δημάρχου του “ήμου Ζωγράφου, η οποία δημιουργεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την καταρχήν αντιμετώπιση του προβλήματος την προσεχή Τρίτη 17/4/2012, σε επικοινωνία του ΝΣΚ στο Ε.Μ.Π. και των Υπηρεσιακών παραγόντων του Ιδρύματος με το Δήμο Ζωγράφου, η οποία συμφωνήθηκε πριν από λίγες ημέρες (12-4-12/13:30).


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Το ΕΜΠ δεν μπορεί να πάρει Φορολογική Ενημερότητα!!!-Η ΔΟΥ Ζωγράφου “μπλόκαρε” 1.456.800,00 €

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format