1ος Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας και Καινοτομίας από το Α.Τ.Ε.Ι. Λάρισας


Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του ΤΕΙ Λάρισας σε συνεργασία με τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, που λειτουργούν στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθηση», διοργανώνει για τον 1o Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας και Καινοτομίας.
Σκοπός του διαγωνισμού είναι η καλλιέργεια της επιχειρηματικής νοοτροπίας στους σπουδαστές και τους νέους απόφοιτους του ΤΕΙ Λάρισας μέσα από την ανάπτυξη δικών τους καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών.
Ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας και Καινοτομίας δίνει κίνητρο σε ομάδες σπουδαστών και απόφοιτων του ΤΕΙ Λάρισας να δημιουργήσουν μια καινοτομική επιχειρηματική ιδέα και να οργανώσουν τις απαραίτητες ενέργειες για την αξιοποίησή της, όχι απλά καταθέτοντας την επιχειρηματική πρόταση, αλλά αναπτύσσοντας ένα πλήρες επιχειρησιακό σχέδιο (business plan), το οποίο θα αξιολογήσει μια ομάδα εμπειρογνωμόνων με βάση τη βιωσιμότητα και την αποτελεσματικότητά του.
Η ανάπτυξη του επιχειρησιακού σχεδίου των σπουδαστών και αποφοίτων θα πρέπει να αφορά την ανάπτυξη και τη διαχείριση καινοτομίας μέσα σε μια ήδη υπάρχουσα επιχείρηση ή τη δημιουργία μιας νέας επιχείρησης που βασίζεται σε μια καινοτομική ιδέα.
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι σημαντική γιατί κάθε ομάδα που θα προκριθεί θα έχει την ευκαιρία να λάβει αφενός εποικοδομητική κριτική για την ιδέα της από έμπειρους ακαδημαϊκούς και αρμόδια επιχειρηματικά στελέχη και αφετέρου σημαντική βοήθεια στην οργάνωση και τεκμηρίωση της πρότασής της.
Για περισσότερα εδώ.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

1ος Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας και Καινοτομίας από το Α.Τ.Ε.Ι. Λάρισας

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format