Εκδήλωση Mobile Monday Athens με θέμα Mobile Health στο Ίδρυμα Ευγενίδου


Η κοινότητα του Mobile Monday Athens ετοιμάζεται για τη νέα συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 25 Απριλίου και ώρες 18:00-22:00, στο Ίδρυμα Ευγενίδου. Η νέα συνάντηση έχει ως θέμα τον καινοτόμο τομέα του mHealth – δηλαδή τις εφαρμογές της κινητής τηλεφωνίας στο χώρο της Υγείας.
Το mHealth είναι ένας από τους ανερχόμενους τομείς της κινητής τηλεφωνίας και αναφέρεται στη χρήση κινητών τηλεφώνων, και ιδιαιτέρως smartphones, στην ιατρική. Οι χρήστες των iPhones και άλλων smartphones μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληθώρα από εφαρμογές mHealth, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν από μία απλή υπενθύμιση προς τον ασθενή για τη λήψη του φαρμάκου του ως και τη μέτρηση της πίεσης. Τις εφαρμογές αυτές μπορούν να χρησιμοποιούν και οι γιατροί, υποβοηθώντας έτσι την συμβουλευτική και την παρακολούθηση. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι εκτιμάται πως σήμερα υπάρχουν πάνω από 17 χιλιάδες εφαρμογές mHealth, ενώ έγκυρες προβλέψεις κάνουν λόγο για 500 εκατομμύρια χρήστες των εφαρμογών αυτών ως το 2015.
Για να συμμετάσχετε στην εκδήλωση, δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ.
Οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση θα παρακολουθήσουν διαλέξεις από Έλληνες και ξένους ομιλητές, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ‘ηλεκτρονικής υγείας’, και θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις συναρπαστικές εξελίξεις στη σύζευξη της κινητής τηλεφωνίας με την ιατρική. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί και ένας διαγωνισμός για εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας, κατά τον οποίο θα παρουσιασθούν νέες ιδέες για εφαρμογές στον τομέα του mHealth.
Ομιλητές
David Doherty (3G Doctor)
Δημήτρης Χατζηγεωργίου (SAP)
Νίκος Παπαχρήστου (eHealthgr)
Sophia Salenius (RegPoint)
Το Mobile Monday Athens είναι το ελληνικό παράρτημα μιας παγκόσμιας κοινότητας που αποτελείται από τους λάτρεις της κινητής τηλεφωνίας. Τα μέλη του Mobile Monday Athens είναι Έλληνες εργαζόμενοι στο χώρο της κινητής, που οργανώνουν την κοινότητα σε εθελοντική βάση. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, παρακαλούμε στείλτε μας email στο hello@momoath.com.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε μας στο www.momoath.com.
Πηγή: epixeiro.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Εκδήλωση Mobile Monday Athens με θέμα Mobile Health στο Ίδρυμα Ευγενίδου

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format