Βραβεία επιχειρηματικότητας στον τομέα των Κινητών Υπηρεσιών


Μέσω του έργου MOBIP, διοργανώνεται ο πρώτος πανευρωπαϊκός διαγωνισμός που αφορά στην ανάδειξη των καλύτερων επιχειρηματικών σχεδίων στον τομέα των Κινητών Υπηρεσιών.
Το MOBIP συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του Europe INNOVA του Προγράμματος για την Ανταγωνιστικότητα και την Καινοτομία, ενώ αποσκοπεί στην υποστήριξη της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων στο χώρο των κινητών υπηρεσιών. Επιπλέον, αποβλέπει στην ενίσχυση των ευκαιριών τους για πρόσβαση στην αγορά της Ευρώπης και στις διεθνείς αγορές.
Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε φοιτητές, ιδιώτες, μεταπτυχιακούς φοιτητές, μεταδιδακτορικούς ερευνητές, καθηγητές καθώς και νέες επιχειρήσεις, και μπορούν να συμμετάσχουν ατομικά ή σε ομάδες.
Η υποβολή των επιχειρηματικών ιδεών πρέπει να γίνει σε ειδική φόρμα, η οποία βρίσκεται αναρτημένη εδώ, μέχρι τις 30/4/2012, ενώ την αξιολόγηση και επιλογή των 6 καλύτερων θα αναλάβει να πραγματοποιήσει ανεξάρτητη επιτροπή βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων έως 10/5/2012.
Η παρουσίαση των 6 Business Plans και η ανάδειξη των νικητών έχει προγραμματιστεί για την 1/6/2012 σε εκδήλωση του MOBIP. Τα τρία καλύτερα επιχειρηματικά σχέδια θα βραβευτούν με χρηματικά ποσά των €10.000, €7.000 και €3.000, τα οποία χρηματοδοτούνται από την εταιρία GLOBO (www.globoplc.com).
Πηγή: apofoitos.com


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Βραβεία επιχειρηματικότητας στον τομέα των Κινητών Υπηρεσιών

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format