6ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Διδακτική της Πληροφορικής»


Η Παιδαγωγική Σχολή (Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών και Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης) του Πανεπιστημίου, σε συνεργασία με την Ελληνική Επιστημονική Ένωση Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση(ΕΤΠΕ) και το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Π.Ε. Φλώρινας (ΣΕΠΦ), σας καλωσορίζουν στο 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Διδακτική της Πληροφορικής».
Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.
Α.Π.: 38193/Γ7/30-03-2011
Το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Διδακτική της Πληροφορικής» θα πραγματοποιηθεί σε μια ιδιαίτερα σημαντική χρονική στιγμή, αφού θα έχει ολοκληρωθεί η πρώτη χρονιά λειτουργίας του πρόσφατα εξαγγελθέντος Ψηφιακού Σχολείου, με την παράλληλη εισαγωγή της Πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση σε θεσμικό επίπεδο. Οι συνθήκες θα είναι ώριμες για ένα γόνιμο διάλογο, μετά τον απολογισμό της πρώτης χρονιάς.
Προσδοκούμε στην υλοποίηση ενός άκρως ενδιαφέροντος συνεδρίου, με υψηλού επιπέδου εργασίες και επιστημονικό διάλογο. Παράλληλα επιθυμούμε να γνωριστούμε με όλη την κοινότητα της Πληροφορικής στην Ελλάδα, να περάσουμε ευχάριστα και να αποτελέσει το συνέδριο στη Φλώρινα ένα ορόσημο στη μνήμη όλων των συνέδρων.
Περιμένουμε να σας φιλοξενήσουμε με χαρά κι ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας!


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

6ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Διδακτική της Πληροφορικής»

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format