Πρόγραμμα υποτροφιών VRIκα! 2012-2013 για σπουδές στη Γαλλία


Από το 2004, το πρόγραμμα συγχρηματοδοτούμενων υποτροφιών VRIκα! έδωσε την ευκαιρία σε περισσότερους από εκατό φοιτητές να συνεχίσουν τις σπουδές τους στη Γαλλία σε πανεπιστημιακά Ιδρύματα Αριστείας.
Το πρόγραμμα προσφέρει υποτροφίες για έξοδα διαβίωσης σε Έλληνες καθώς και Ευρωπαίους φοιτητές, εκτός Γάλλων, που έχουν ολοκληρώσει τις προπτυχιακές σπουδές τους στην Ελλάδα και οι οποίοι επιθυμούν να συνεχίσουν με μεταπτυχιακές σπουδές (MSc, MBA ή Μάστερ εξειδίκευσης) στη Γαλλία.
Φέτος, το πρόγραμμα προσφέρει για την ακαδημαϊκή χρονιά 2012-2013, υποτροφίες ύψους 10 000 ευρώ, οι οποίες χρηματοδοτούνται από κοινού από τη Γαλλική Πρεσβεία και από τους εταίρους της, την Εμπορική Τράπεζα και το Ίδρυμα Στασινόπουλος.
Πέρα από αυτές τις υποτροφίες για έξοδα διαβίωσης, οι υποτροφίες «Grandes Ιcoles », που καλύπτουν μέρος των διδάκτρων, θα ανακοινωθούν σύντομα.
Το πρόγραμμα αφορά κατά προτεραιότητα κύκλους σπουδών που σχετίζονται με τους τομείς της μηχανικής, των οικονομικών, της διοίκησης επιχειρήσεων ή των νέων τεχνολογιών της πληροφορικής και της επικοινωνίας, της νομικής και της αρχιτεκτονικής, χωρίς ωστόσο να εξαιρούνται άλλες επιστήμες.
Η αριστεία είναι το πρωταρχικό κριτήριο επιλογής στα πλαίσια του προγράμματος VRIκα!
Υποβολή αιτήσεων μέχρι 15 Μαΐου 2012 στην ιστοσελίδα: http://www.vrika.org/
Πληροφορίες: τηλ. 210 33 98 735. E.mail: vrika@ifa.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Πρόγραμμα υποτροφιών VRIκα! 2012-2013 για σπουδές στη Γαλλία

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format