1500 προσλήψεις νέων έως 30 ετών


Στην πρόσληψη 1500 ανέργων ηλικίας έως 30 ετών πρόκειται να προχωρήσει το Υπουργείο Εργασίας, μέσω της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων. Οι νέες θέσεις εργασίας πρόκειται να δημιουργηθούν με στόχο την στελέχωση του Εθνικού Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης που ανμένεται να λάβει σάρκα και οστά το ερχόμενο διάστημα.
Φυσικό αντικείμενο του δικτύου πρόκειται να είναι η στήριξη των αδύνατων κοινωνικά ομάδων, η καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού και της φτώχειας. Μέσω της δράσης επιχορηγείται η εργασία των νέων σε συνολικά εβδομήντα έξι δήμους της χώρας.
Οι κοινωνικές δομές που θα δημιουργηθούν αφορούν, κοινωνικά φαρμακεία και παντοπωλεία, κέντρα υποδοχής αστέγων, υπνοτήρια συσσίτια, δημοτικοί λαχανόκηποι, γραφεία διαμεσολάβησης και τράπεζες χρόνου Δικαιούχου υλοποίησης του προγράμματος πρόκειται να είναι στο σύνολό τους Φορείς Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, οι οποίοι θα κληθούν να δημιουργήσουν ενίαια σχήματα με συμπράττοντες φορείς οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης και νομικά πρόσωπα δημόσιου ή ιδιωτικού δικαίου. Όσοι υποψήφιοι προκριθούν από τη διαδικασία αξιολόγησης θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με διετείς συμβάσεις έργου.
Το έργο θα χρηματοδοτήσει:
Κάθε νέα θέση εργασίας, σύμφωνα με τον αριθμό που προβλέπεται στην πρόσκληση για τις θέσεις εργασίας της κάθε Κοινωνικής Δομής, με το ποσό των 13.600 ευρώ/έτος.
Λειτουργικές δαπάνες των Κοινωνικών Δομών έως του ποσού του 20% του κόστους των δαπανών των νέων θέσεων εργασίας που θα δημιουργηθούν.
Πηγή: www.equalsociety.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

1500 προσλήψεις νέων έως 30 ετών

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format