Εσπερίδα των ΕΜΠ-ΕΕΔΕ με θέμα: “Getting the right job: tricks of the trade!”, 25/4


Σάββατο, 07 Απρίλιος 2012 19:21
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Διοικήσεως Παραγωγής Προϊόντων & Υπηρεσιών (ΕΙΔΙΠ) της Ε.Ε.Δ.Ε. και το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ), της ΕΕΔΕ, σε συνεργασία με τον Τομέα Βιομηχανικής Διοίκησης & Επιχειρησιακής Έρευνας, της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών Ε.Μ.Π., διοργανώνουν εσπερίδα, την Τετάρτη 25 Απριλίου 2012 στη συνεδριακή αίθουσα της ΕΕΔΕ «Γ. Κοντογεώργης» (Λ. Ιωνίας 200 & Ιακωβάτων, Πατήσια) και ώρα 18.00, με θέμα: «Getting the right job: tricks of the trade!».
Στόχος της εκδήλωσης είναι η εξοικείωση των υποψηφίων για θέσεις εργασίας με βασικές αρχές κατάστρωσης βιογραφικού σημειώματος και διενέργειας συνέντευξης. Επιπλέον, βασικό μέρος της εσπερίδας αποτελεί και η επιλογή κατάλληλης εργασίας και ο τρόπος που αυτό πρέπει να γίνει σε σχέση με το προφίλ των υποψηφίων. Mέρος της εκδήλωσης θα διατεθεί σε συζήτηση επί των παραπάνω.
Η εκδήλωση απευθύνεται σε νεοεισερχόμενους ή πρόσφατα εισελθόντες στην αγορά εργασίας. Τη συγκεκριμένη εκδήλωση αναμένεται να παρακολουθήσουν κυρίως τελειόφοιτοι και απόφοιτοι Πολυτεχνικών Σχολών με στόχο εργασίας τη Βιομηχανία, Έργα αλλά και Υπηρεσίες
Για πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλ: 210-21.12.000 κ. Τζίνα Μπουρνέλη και κ. Μαρία Πανακάκη (εσωτ *712 & *713, e-mail: idip-py@eede.gr & ima@eede.gr).
Η είσοδος είναι ελεύθερη, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερα: http://epixeiro.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Εσπερίδα των ΕΜΠ-ΕΕΔΕ με θέμα: “Getting the right job: tricks of the trade!”, 25/4

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format