Διαγωνισμός Young Lion 2012


Ο διαγωνισμός Young Lions Competition είναι ένας διεθνής διαγωνισμός νέων ταλέντων 18 μέχρι 28 ετών απ’ όλο τον κόσμο και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο πλαίσιο του International Advertising Festival στις Κάννες. Κάθε χώρα εκπροσωπείται από ένα δημιουργικό ζευγάρι, το οποίο καλείται να δημιουργήσει σε περιορισμένο χρονικό διάστημα μια διαφήμιση κοινωνικού περιεχομένου για έναν Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό και αναδεικνύεται μέσα από τοπικό διαγωνισμό.
Στην Ελλάδα η διοργάνωση του διαγωνισμού ανήκει αποκλειστικά στο περιοδικό Marketing Week και την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ). Οι συμμετέχοντες διαγωνίζονται σε ζευγάρια και έχουν στη διάθεσή τους 24 ώρες για να δημιουργήσουν μία έντυπη καταχώριση ή και web banner ή και logo/brand identity με κοινωνικό θέμα ή 48 ώρες για το γύρισμα και μοντάρισμα ενός διαφημιστικού σποτ 60 δευτερολέπτων, με τη χρήση κινητού τηλεφώνου.
Το brief θα δοθεί την Τετάρτη 2 Μαΐου και η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Μαΐου. Και οι δύο εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Διαγωνισμός Young Lion 2012

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format