Εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού στις Νευροεπιστήμες


Η Ελληνική Εταιρεία για τις Νευροεπιστήμες, το Ίδρυμα Ευγενίδου, η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων και η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης της Δ.Ε.Π.Υ., συντονιζόμενες από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Dana Alliance for Brain διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων στο Ίδρυμα Ευγενίδου με τον γενικό τίτλο
«ΜΑΡΤΙΟΣ 2012: MHNAΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΥΡΟΕΠΙΣΤΗΜΕΣ»
και προσκαλούν το κοινό σε μια σειρά δράσεων που θα πραγματοποιηθούν καθ΄ όλο τον μήνα Μάρτιο, στο Ίδρυμα Ευγενίδου, με στόχο να το ενημερώσουν σχετικά με την πρόοδο των ερευνών για τον εγκέφαλο με τρόπο έγκυρο, απλό και κατανοητό και να φέρουν τον κόσμο πιο κοντά στο ευρύ πεδίο των Νευροεπιστημών.
Επιστήμονες πολλών και διαφορετικών ειδικοτήτων και βέβαια διαπρεπείς Νευροεπιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα συνομιλήσουν με το κοινό μέσα από διαφορετικές και πρωτότυπες δράσεις. Ομιλίες, βιβλιοπαρουσιάσεις, σχολικοί διαγωνισμοί, εκθέσεις βιβλίων, έκθεση επιστημονικής φωτογραφίας, δραστηριότητες, αφηγήσεις και πειράματα στη Διαδραστική Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου, είναι μερικά μόνο από όσα προγραμματίζονται.
Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη, απαραίτητη είναι όμως η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 210 9469688. (Εξαιρούνται οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στα πλαίσια του προγράμματος της Διαδραστικής Έκθεσης Επιστήμης & Τεχνολογίας τα Σαββατοκύριακα)


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού στις Νευροεπιστήμες

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format