«Εισαγωγή στην Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα»


Καλούνται οι φοιτητές που επιθυμούν να συμμετέχουν δια ζώσης ή εξ’ αποστάσεως στα μαθήματα της «Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟ.Κ.Ε) Τ.Ε.Ι Κρήτης»,, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με αποστολή e-mail στην διεύθυνση: mke@dasta.teicrete.gr .
Τα μαθήματα συγκεκριμένα είναι: 1) «Εισαγωγή στην Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα» 2) «Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Σχεδίων Καινοτομικών Εφαρμογών», είναι Διατμηματικά και εντάσσονται στα προγράμματα σπουδών της Ανώτατης Εκπαίδευσης, σύμφωνα με το θεσμικό και κανονιστικό πλαίσιο (ως υποχρεωτικά, κατ’ επιλογήν ή προαιρετικά). Το αναλυτικό πρόγραμμα των μαθημάτων περιλαμβάνει τέσσερις (4) διδακτικές ώρες Θεωρία την εβδομάδα (6 Διδακτικές Μονάδες) και απευθύνονται στους φοιτητές όλων των Τμημάτων του ΤΕΙ Κρήτης, που φοιτούν τυπικά στο ΣΤ’ και Ζ’ Εξάμηνο του κάθε Τμήματος.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να παρακολουθήσουν οι φοιτητές το μάθημα «Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Σχεδίων Καινοτομικών Εφαρμογών» είναι η επιτυχής παρακολούθηση του μαθήματος «Εισαγωγή στην Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα».
Σας υπενθυμίζουμε ότι στους φοιτητές που θα παρακολουθήσουν και τα δύο μαθήματα θα χορηγείται ειδικό πιστοποιητικό επιτυχούς παρακολούθησης.
Για περισσότερα εδώ.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

«Εισαγωγή στην Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα»

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format