Προκήρυξη βραβείου στη μνήμη Π. Μουλλά (Μ.Ι.Ε.Τ.)


Το Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης προκήρυξε το 2011 και απονέμει κάθε χρόνο βραβείο σε μεταπτυχιακό φοιτητή της νέας ελληνικής ή της συγκριτικής φιλολογίας, εγγεγραμμένον σε πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών σε πανεπιστημιακή σχολή στην Ελλάδα ή το εξωτερικό, για τη συγγραφή μιας μελέτης με θέμα από τη νεοελληνική γραμματεία (σε αυτοτελές είτε συγκριτικό πλαίσιο).
Η μελέτη πρέπει να είναι αυτοτελής, αδημοσίευτη, γραμμένη στην ελληνική γλώσσα και η έκτασή της να κυμαίνεται ανάμεσα στις 7.000 και τις 8.000 λέξεις. Το θέμα της μπορεί να ανήκει σε οποιαδήποτε περίοδο της νεοελληνικής γραμματείας (συμπεριλαμβανομένης και της δημώδους μεσαιωνικής γραμματείας).
Το βραβείο συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 2.500 ευρώ.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν ανυπόγραφες τις εργασίες τους και σύντομο βιογραφικό τους (σε δυο ξεχωριστά αρχεία) στο e-mail: miet2@otenet.gr.
Η προθεσμία υποβολής κειμένων για το βραβείο του 2012 λήγει στις 31 Μαΐου 2012. Καμιά εργασία δεν θα γίνεται δεκτή εκπρόθεσμα.
Η επιλογή γίνεται από πενταμελή κριτική επιτροπή.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να απευθύνονται στη Γραμματεία του Ιδρύματος (Θουκυδίδου 13, Πλάκα) και στο τηλέφωνο 210-3230841. Η προκήρυξη θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος: www.miet.gr


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Προκήρυξη βραβείου στη μνήμη Π. Μουλλά (Μ.Ι.Ε.Τ.)

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format