Ανακηρύχθηκε ο νέος ηγέτης


Η Βόρεια Κορέα ανακήρυξε σήμερα «ανώτατο ηγέτη» της τον Κιμ Γιονγκ-Ουν, γιο και διάδοχο του Κιμ Γιονγκ-Ιλ, κατά τη μεγάλη στρατιωτική συγκέντρωση που οργανώθηκε στην Πιονγκγιάνγκ την τελευταία ημέρα πένθους για τον θανόντα ηγέτη.
«Η μεγάλη καρδιά του συντρόφου Κιμ Γιονγκ-Ιλ σταμάτησε να χτυπά», είπε ο Κιμ Γιονγκ-Ναμ που ασκεί τύποις καθήκοντα αρχηγού κράτους σε ομιλία του ενώπιον δεκάδων χιλιάδων στρατιωτών από ένα ψηλό μπαλκόνι μπροστά στην πλατεία Κιμ Ιλ-Σουνγκ της πρωτεύουσας.
«Μια τόσο απρόσμενη και πρόωρη αναχώρηση είναι η πιο μεγάλη και απίστευτη απώλεια για το κόμμα μας και την επανάσταση», πρόσθεσε ο Κιν Γιονγκ-Ναμ υπογραμμίζοντας τη συμβολή του πατέρα του στην “ειρήνη και την παγκόσμια σταθερότητα στον 21ο αιώνα”.
Δίπλα στον ομιλητή ήταν ο σχεδόν 30χρονος Κιμ Γιονγκ-Ουν, ο νεότερος γιος και διάδοχος του Κιμ Γιονγκ-Ιλ. «Ο σεβαστός σύντροφος Κιμ Γιονγκ-Ουν είναι ο ανώτατος ηγέτης του κόμματός μας και του στρατού, αυτός που κληρονόμησε την ευφυΐα και την ικανότητα να διοικεί, το χαρακτήρα, τη συνείδηση και το θάρρος του Κιμ Γιονγκ-Ιλ», πρόσθεσε.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Ανακηρύχθηκε ο νέος ηγέτης

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format