O πρίγκιπας έσωσε τους ναυτικούς


Σήμα κινδύνου εξέπεμψε ρωσικό πλοίο λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα. Ελικόπτερο διάσωσης με δύο πιλότους έσπευσε προς τη σωτηρία των ναυτικών. Το πλοίο χτυπήθηκε από άγρια θαλασσοταραχή έξω από τη Βόρεια Ουαλία. Οι διασώστες έσπευσαν αμέσως στην περιοχή του ναυαγίου και κατάφεραν να ανασύρουν δύο ναυτικούς που δεν πίστευαν ότι ο σωτήρας τους ήταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.
Στη βάρδιά του έτυχε να συμβεί το ναυάγιο και ως πιλότος ελικοπτέρων διάσωσης ο πρίγκιπας –ως συγκυβερνήτης – ήταν εκείνος που έσπευσε προς βοήθεια των ναυαγών. Ένας άνδρας βρέθηκε πνιγμένος στην ακτή της Βόρειας Ιρλανδίας ενώ αγνοούνται ακόμη 5 μέλη πληρώματος και υπάρχουν φόβοι ότι δεν επιβίωσαν από τα τεράστια κύματα.
Τα κύματα προκάλεσαν ρωγμές στο πλοίο με αποτέλεσμα να βάλει νερό και να βυθιστεί. Το οκταμελές πλήρωμα του ρωσικού Swanland εγκαίρως μπήκε σε σωστικές λέμβους, αλλά τα κύματα ήταν τόσο μεγάλα που τους παρέσυρε στη δίνη τους. Το ελικόπτερο κατάφερε να εντοπίσει μόνο τους δύο ναυτικούς που τους μετέφερε με ασφάλεια στο νοσοκομείο του Αγγλεσέι για εξετάσεις. Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχαν άλλα δύο ελικόπτερα και λέμβοι του λιμενικού σώματος. Επί ώρες αναζητούσαν τους υπόλοιπους ναυτικούς αλλά χωρίς επιτυχία. Η ακτή είναι βραχώδης και απόκρημνη ενώ υπάρχουν έντονοι φόβοι ότι το υπόλοιπο πλήρωμα πνίγηκε στα παγωμένα νερά της Ουαλίας.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

O πρίγκιπας έσωσε τους ναυτικούς

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format