Οκτώ στους δέκα εξόφλησαν το ειδικό τέλος ακινήτων


Υπό κατάληψη παραμένει το Κέντρο Έκδοσης Εντολών διακοπής ρεύματος, στη Λεωφόρο Μεσογείων από συνδικαλιστές της επιχείρησης, παρά την εισαγγελική παραγγελία για σύλληψη με τη διαδικασία του αυτοφώρου όσων είναι υπαίτιοι για διάπραξη αυτεπάγγελτων αδικημάτων.
Εκτός λειτουργίας έχει θέσει η ΓΕΝΟΠ και το πληροφοριακό σύστημα «Ερμής» της ΔΕΗ, γεγονός που σημαίνει ότι υπάρχει δυσκολία στις συναλλαγές με το κοινό. Πάντως, μιλώντας στο ΣΚΑΪ Τώρα ο Κίμων Στεριώτης, διευθυντής Επικοινωνίας Τύπου της ΔΕΗ σημείωσε ότι οι λογαριασμοί μπορούν να πληρωθούν στα ταμεία της ΔΕΗ και μέσω ΑΤΜ, για όσους έχουν λογαριασμό. Όμως πολίτες επισημαίνουν στον σταθμό μας ότι οι υπάλληλοι της επιχείρησης δε δέχονται πληρωμή λογαριασμών.
Εν τω μεταξύ, μηνυτήρια αναφορά κατά των καταληψιών της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ στο κτήριο της διεύθυνσης πληροφορικής κατέθεσε ο πρόεδρος της επιχείρησης Αρθούρος Ζερβός, μετά από εντολή του υπουργείου Περιβάλλοντος.
Πάντως, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ Νίκος Φωτόπουλος δήλωσε ότι οι εργαζόμενοι δεν φοβούνται και θα παραμείνουν στο χώρο της κατάληψης. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΔΕΗ, εννέα εργάσιμες ημέρες μετά την λήξη των πρώτων λογαριασμών, δεν έχει εξοφληθεί το 22% εξ αυτών.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Οκτώ στους δέκα εξόφλησαν το ειδικό τέλος ακινήτων

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format