Στην πρώτη θέση του ευρωπαϊκού διαγωνισμού «Ecotrophelia 2011» η ομάδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου


Ο μεγάλος νικητής της φετινής τέταρτης ευρωπαϊκής διοργάνωσης «Εcotrophelia 2011» αναδείχθηκε ένα πρωτοποριακό αλλαντικό με το όνομα «Da Vero – Eco Seafood Cold Cuts» που δημιούργησε η ομάδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Οι φοιτητές δημιούργησαν ένα νέο προϊόν που συνδυάζει τη διατροφική αξία των θαλασσινών και την οικολογική αξιοποίηση των παραπροϊόντων της βιομηχανίας τροφίμων, σε μία υγιεινή διατροφική επιλογή. Το συγκεκριμένο προϊόν είχε επιλέξει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) για το πρώτο βραβείο στον εθνικό διαγωνισμό.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Στην πρώτη θέση του ευρωπαϊκού διαγωνισμού «Ecotrophelia 2011» η ομάδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format