Κλειστό μέχρι νεοτέρας το ΤΕΙ Αθήνας


Tην αναστολή έναρξης της φετινής χρονιάς ανακοίνωσε το ΤΕΙ Αθήνας δηλώνοντας αδυναμία λειτουργίας λόγω ελλείψεων. Στην σχετική του ανακοίνωση σημειώνεται πως το Συμβούλιο του ΤΕΙ Αθήνας στη χθεσινή του συνεδρίαση (12-10-2011) αποφάσισε ομόφωνα την αναστολή έναρξης των μαθημάτων του Ιδρύματος από τη Δευτέρα 17-10-2011 και για μια εβδομάδα, διότι, παρά το γεγονός ότι έχουν εγκριθεί οι σχετικές πιστώσεις, σε επίπεδο προϋπολογισμού, δεν έχουν εγκρίνει ακόμη τον απαραίτητο αριθμό έκτακτου ΕΠ, ώστε το Ίδρυμά να λειτουργήσει στοιχειωδώς.
Συνεπώς, την ευθύνη για την πιθανή απώλεια του χειμερινού εξαμήνου 2011-2012 δε θα φέρει πλέον το ΤΕΙ Αθήνας.
Επιπλέον, δεν έχουν σταλεί ακόμη οι επιχορηγήσεις των μηνών Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου, των εγκεκριμένων, ήδη «ψαλιδισμένων»
προϋπολογισμών, με αποτέλεσμα το Ίδρυμα να μην μπορεί να καλύψει τις πάγιες ανάγκες του. Είναι δυνατόν, κατόπιν όλων αυτών, να γίνεται λόγος για αναβάθμιση της ανώτατης εκπαίδευσης;
Αν τα θέματα αυτά δεν αντιμετωπιστούν άμεσα, το Ίδρυμά μας θα αναγκαστεί να μην επικυρώσει τις εγγραφές όλων των σπουδαστών που εγγράφηκαν στο ΤΕΙ Αθήνας από μετεγγραφές και άλλες ειδικές κατηγορίες, διότι εισήχθηκαν στο Ίδρυμα χωρίς την έγκρισή του και φυσικά δεν μπορεί να τους προσφέρει τις εκπαιδευτικές παροχές του.
Το Συμβούλιο του ΤΕΙ Αθήνας θα συνεδριάσει εκ νέου την επόμενη εβδομάδα ή εκτάκτως για την αντιμετώπιση της κατάστασης.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Κλειστό μέχρι νεοτέρας το ΤΕΙ Αθήνας

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format