Festival Φοίτηση 2011


Όπως γίνεται κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Φεστιβάλ Φοίτηση λαμβάνει μέρος από 18 έως και 20 Νοεμβρίου στην “Τεχνόπολις” του Δήμου Αθηναίων.
Το Festival Φοίτηση λαμβάνει χώρα από το 2002 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και αποτελεί το σημείο αναφοράς των φοιτητών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Στόχος του είναι να ενημερώσει τους φοιτητές για την αγορά, την εκπαίδευση και την εργασία. Τα σεμινάρια και οι επιστημονικές παρουσιάσεις από πολύ μεγάλα ονόματα Ελλήνων και ξένων εισηγητών, αποτελούν το επιστημονικό περιεχόμενο του Festival και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την ομαλή ένταξη των φοιτητών στην αγορά εργασίας. Επιπλέον, η ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών μεταξύ καθηγητών, στελεχών επιχειρήσεων και φοιτητικού κοινού, βοηθάει ακόμα περισσότερο τους φοιτητές.
Στα πλαίσια λειτουργίας του πολύ-forum, παράλληλες εκδηλώσεις, shows και μουσικές σκηνές δημιουργούν μια νεανική ατμόσφαιρα, δίνοντας την δυνατότητα στους φοιτητές εκτός από την εκπαιδευτική ενημέρωση να ψυχαγωγούνται για όση διάρκεια παραμείνουν στο Festival. Τέλος, να αναφέρουμε ότι η συμμετοχή των φοιτητών ξεπερνάει τους 12.000 κάθε χρόνο και ότι οι έγγραφες ξεκινάνε από 1η Οκτώβρη.


Σας άρεσε το άρθρο; Μοιραστείτε το!!

0

What's Your Reaction?

Angry Angry
0
Angry
Cute Cute
0
Cute
Fail Fail
0
Fail
Geeky Geeky
0
Geeky
Lol Lol
0
Lol
Love Love
0
Love
OMG OMG
0
OMG
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF
admin

Festival Φοίτηση 2011

συνδέσου

Γίνε μέλος του #MSP
Don't have an account?
Εγγράψου

reset password

Εγγράψου

Γίνε μέλος του #MSP

Captcha!
Choose A Format
Gif
GIF format